sâmbătă, 12 martie 2011

Cultul personalitatii lui Emil Boc...

Peste 50 de protestatari au boicotat astazi alegerile organizaţiei judeţene PDL Constanţa, unde s-a aflat, la Casa de Cultură a Sindicatelor, premierul Emil Boc şi secretarul general al PDL Vasile Blaga. Oamenii sunt nemulţumiţi de noul cod al muncii şi au scandat "Hoţii!", "Incompetenţă şi nesimţire guvernamentală!" şi "Lichele!".
Cam asta este imaginea premierului Boc si a partidului sau in intreaga tara.
Doar ca, in loc sa fie constienti de lucrul acesta, "aplaudacii" pro-guvernamentali au o alta parere...
Astfel, liderul UDMR Kelemen Hunor s-a referit marti,la premierul Emil Boc in termenii unui om "extraordinar de cinstit si extraordinar de corect".
Radu Berceanu :„Spun acum, în premieră, un lucru: deşi domnul Emil Boc este singurul prim-ministru care m-a dat afară din guvernul său, este cel mai bun prim-ministru pe care l-am avut".
Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu : "Avem singurul premier care, după doi ani de guvernare, nu este implicat în niciun scandal de corupţie şi totuşi s-a încercat să se arunce acest lucru pe partid".
Poate ca si dumneavoastra aceste declaratii va aduc aminte de mult hulitul "Partidul,Ceausescu,Romania" de dinainte de anul 1990.
Doar ca, probabil cel mai aproape de adevar este PDL-istul Cristian Preda, care a declarat la un moment dat: "Dacă as fi în locul lui Emil Boc, eram deja în căutarea unui alt job"...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu