vineri, 11 februarie 2011

Nu este normal sa vina o "oportunista" de la Buzau, un "marinar" de la Constanta si un "neconstitutional" de la Cluj sa faca ordine in orasul nostru..

Am primit pe mail scrisoarea lui Andrei Chiliman cu privire la dorinta PDL-ului de a desfiinta sectoarele din Bucuresti.Adevarul este ca cei de la putere vor sa scoata bani "din piatra seaca" si sa detina controlul total pentru a-si putea face afacerile in continuare.Si cum Bucurestiul inseamna o "alta Romanie" ei isi fac calcule despre cum le-ar prinde lor mai bine, in conditiile actuale de lipsa de popularitate, sa fie inca la putere.
Si cum pentru ei este cat se poate de clar faptul ca nu mai au sanse sa fie alesi la sectoare, incearca "marea cu degetul" si anume Primaria Generala.
Dupa distrugerea scolilor, a spitalelor si a tot ce inseamna bani de la buget, cei de la putere isi aduna fortele si ataca capitala.Ca sa fiu sincer, nu cred ca dorinta lor are sanse de a se realiza.Au si bucurestenii orgoliul lor...Nu este normal sa vina o "oportunista" de la Buzau, un "marinar" de la Constanta si un "neconstitutional" de la Cluj sa faca ordine in orasul nostru...

Redau in cele de mai jos apelul primarului Andrei Chiliman...

"Să apărăm online Bucureştiul!
scris la data de 9 Februarie 2011
De ieri, 8 februarie, războiul Elenei Udrea pentru acapararea Bucureştiului a devenit oficial. Legea prin care sunt desfiinţate de facto sectoarele, iar banii bucureştenilor sunt plasaţi la dispoziţia Consiliului General, controlat de PD, a fost lansată pe orbită la Parlament, într-un fel de şuetă internă a puterii şi a ONG-urilor aservite acesteia. Aceşti oameni se tem de referendumul pentru Bucureşti ca dracul de tămâie şi vor să-l îngroape în dezbateri publice fantomă, la adăpostul cărora să promoveze, cu viteză maximă, legea în Parlament.

În acest război, ei au de partea lor majoritatea parlamentară, majoritatea din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, mijloace aproape nelimitate de presiune politică şi, evident, resurse financiare net superioare nouă.

Există însă un spaţiu în care superioritatea în bani şi puterea politică nu valorează mare lucru. Un spaţiu de care se teme orice putere ticăloasă din această lume. Un spaţiu în care orice voce care exprimă adevărul sau dreptatea, oricât de slabă şi de sugrumată ar fi, se poate face auzită şi poate convinge - spaţiul online.

Noi, în războiul pentru apărarea Bucureştiului, avem de partea noastră cetăţenii, adevărul, dreptatea şi datele realităţii obiective, cunoscute de majoritatea covârşitoare a bucureştenilor: comunitatea noastră se dezvoltă doar dacă decizia administrativă se află cât mai aproape de cetăţean, de dorinţele, de nevoile şi de problemele lui.

Cu aceste resurse de care ei se tem, vom câştiga acest război dacă-l vom duce acolo unde ei nu pot avea controlul: în mediul online. Vă chem, aşadar, alături de mine şi de colegul meu Piedone, la război online pentru apărarea Bucureştiului. Veniţi fiecare cu ce puteţi: care cu bloguri, care cu conturi de Facebook, care cu adrese de email. Sau, pur şi simplu, cu câteva minute din timpul pe care fiecare dintre dvs. îl petrece zilnic pe Internet. Şi, mai ales, vă invit să veniţi cu mintea şi cu inima alături de noi. Fiindcă, parafrazându-l pe Tudor Vladimirescu, a venit vremea cu netul să-i pierdem pe răi! "


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu