luni, 14 februarie 2011

Traian Basescu se tine de glume...

Întrebat intr-un interviu pentru Romania Libera dacă PSD şi PNL au şanse să revină la putere după 2012, şeful statului a spus că aceste partide ar trebui "să zică bogdaproste dacă nu pierd drastic alegerile".
Întrebat dacă ar căuta pe altcineva din PSD pentru functia de prim-ministru, şeful statului a apreciat că "PSD va mai sta mulţi ani în opoziţie", respectiv "şi ciclul electoral următor 2012-2016".
Preşedintele consideră,că şi PNL va rămâne în opoziţie.
Asadar, Traian Basescu isi imagineaza ca alegerile viitoare vor fi castigate tot de catre actuala coalitie.Pe ce anume se bazeaza nu stiu, parerea mea este ca daca nu se coboara pragul electoral la 3% nici una dintre formatiunile politice aflate acum la putere nu va intra in viitorul Parlament.
Este adevarat si faptul ca actuala putere incearca tot felul de "manevre" pentru a ramane la putere, si amintesc aici doar de votul prin corespondenta, de zvonul privind infiintarea unui partid nou in jurul actualului presedinte sau de incercarea de revigorare a partidului OTV-ist...Doar ca toate acestea nu au cum sa reuseasca in conditiile in care guvernul "condus" de Traian Basescu si "mimat" de Emil Boc a adus tara intr-o criza economica atat de grava.
Fata de cele "intamplate" in acesti ultimi doi ani de zile chiar pot sa afirm ca la alegerile viitoare oamenii vor vota cu responsabilitate.Si ca partidul care va ramane in afara "jocurilor" va fi chiar PDL-ul...
Cat priveste afirmatia lui Traian Basescu cu privire la asa zisa pierde a alegerilor viitoare de catre actuala opozitie, eu as vrea sa ii adresez actualului presedinte urmatoarea intrebare..."Domnule Basescu ati auzit de Hosni Mubarak?"...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu