duminică, 10 iulie 2011

Intre aplauzele pentru Bute si huiduielile pentru Udrea...

Ministrul Elena Udrea a anunţat cu mare pompă că meciul de box Bute-Mendy va constitui un prilej extraordinar pentru promovarea turismului românesc în ţară şi în străinătate, motiv pentru care a alocat 2 milioane de euro din fonduri europene pentru ca telespectatorii să aibă în faţa ochilor celebra frunză, adică logoul turistic al României.
Ministerul condus de Elena Udrea a încheiat contractul cu o firmă obscură a lui Rudel Obreja (atât el ca persoană, cât şi FR Box fiind suspendate de FIBA), iar prestaţia acesteia se cuantifică prin audienţe tv. A aloca sume imense de bani în contul unor audienţe prestabilite denotă un amatorism la cel mai înalt nivel din partea Elenei Udrea.
Dupa victorie, pugilistul Lucian Bute s-a îndreptat spre locul în care se afla Elena Udrea spunând: "Vreau să vă mulţumesc, doamnă ministru", moment în care publicul a răspuns cu huiduieli, spre surprinderea campionului. "Nu e corect, datorită doamnei sunt aici în faţa dumneavoastră", a continuat Bute, fără succes însă, întrucât huiduielile au continuat.
Bute i-a luat apărarea Elenei Udrea și după meci, la conferința de presă: ”Nu am venit în România pentru campanie politică, am venit pentru români. Acesta a fost obiectivul meu, să boxez în fața voastră. Ar trebui ca românii să fie mândri că am reușit să organizăm acest meci în România”,a precizat Lucian Bute.
Asadar, Lucian Bute a fost aplaudat in timp de Elen Udrea a fost huiduita.
In mod cert, daca meciul acesta avea loc cu cativa ani in urma printre spectatori s-ar fi aflat si Traian Basescu.Doar ca acum acesta a evitat sa mai apara in public...
Revenind la Elena Udrea...Ea a primit huiduielile care se cuvin oricarui PDL-ist.Am vazut ca in ultima vreme cei de la PDL incearca sa adopte masuri populiste pentru a-si recastiga credibilitatea.Si cand spun despre aceste masuri imi vine acum in minte declaratia Ancai Boagiu, cea care a redus taxa pe A2 de la 11 RON la 5 RON si care ne-a comunicat ca de la 1 iulie se va circula pe autostrada si intre Cernavoda si Constanta, este drept ca doar pe o singura banda.Pentru mine este tot o masura populista "fortarea" de a da in circulatie doar jumatate de autostrada...
In concluzie, intre aplauzele pentru Bute si huiduielile pentru PDL-isti este o mare prapastie...Chiar daca atat aplauzele pentru Bute cat si huiduielile pentru Udrea apartin acelorasi persoane.
Nu peste multa vreme urmeaza alegerile...Intai cele locale si apoi cele generale...
Ma intreb cum vor fi organizate de catre PDL aceste alegeri in conditiile in care acest partid va fi nevoit sa se joace de-a v-ati ascunselea cu cei care voteaza.
Ca sa fiu foarte sincer, daca nu recurg la "smecherii politice" cei de la PDL nu au absolut nici o sansa sa intre in Parlament.Si poate ca nu le-ar strica sa stea patru ani in afara Parlamentului...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu