vineri, 22 iulie 2011

Satul natal al lui Emil Boc tinde sa devina Scornicestiul de altadata...

Drumul principal din satul Răchiţele, localitatea natală a premierului Emil Boc, este inclus într-un proiect de modernizare derulat de Consiliul Judeţean Cluj, şeful Guvernului fiind întrebat joi despre lucrările de asfaltare din zonă, care ar fi făcute până la casa părintească a acestuia.
Întrebat într-o conferinţă de presă dacă poate să dea detalii despre proiectul de aproximativ 14 milioane de euro care vizează asfaltarea unui drum din Răchiţele care ar duce până unde este casa părintească a lui Boc, premierul a răspuns: "Eu cred că primarul din comună vă poate da toate acele detalii. Nu am informaţii despre asemenea proiecte din fiecare comună din România".
Primarul comunei Mărgău, Sorin Suciu, de care aparţine satul natal al premierului Emil Boc, Răchiţele, a declarat că drumul din Răchiţele este inclus într-un proiect de modernizare finanţat din fonduri europene şi derulat prin Consiliul Judeţean, primarul negând că drumul este asfaltat doar până la casa părinţilor şefului Guvernului.
Suciu a declarat, joi, că drumul din sat este modernizat în urma unui proiect finanţat din fonduri europene care se adresează zonei turistice Răchiţele - Ic Ponor.
"Nu e adevărat că drumul din Răchiţele este asfaltat până la poarta casei părinţilor premierului Emil Boc. Nu e asfaltat numai până în faţa casei lui, este asfaltat şi mai jos. Eu ştiu că drumul este inclus într-un proiect finanţat din fonduri europene pentru zona turistică Răchiţele - Ic Ponor, gestionat de o regie a Consiliului Judeţean Cluj", a spus Sorin Suciu.
Este cat se poate de logic faptul ca primarul din Rachitele nu recunoaste ca drumul respectiv se asfalteaza la comanda lui Boc.As vrea sa fiu foarte clar...Eu sunt de parere ca fiecare drum din Romania trebuie asfaltat.Indiferent de "catunul" care este deservit prin acel drum.Doar ca nu pot sa fiu entuziast atunci cand aflu ca in timp ce pentru Racaciuni se poate, pentru satul bunicilor mei, Izvoranu din jud.Buzau nu se poate.
Acum nu multa vreme se discuta despre faptul ca tot la Rachitele, Emil Boc a inceput sa construiasca o sala de sport moderna.Sa devina Rachitele de Cluj, Scornicestiul de altadata?

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu