joi, 14 iulie 2011

Topul liceelor dupa admiterea in clasa a IX-a...

Absolventii clasei a VIII-a au aflat marti la ce licee au fost repartizati.Ca o constatare personala, mediile de anul acesta au fost mai mari decat cele de anul trecut iar liceele care nu si-au ocupat locurile sunt foarte putine.
Cu siguranta ca au fost mai multi absolventi decat anul trecut si lucrul acesta a facut ca mediile de intrare sa fie mai mari.Intr-un top al liceelor din tara conduce
Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, la profilul real - matematica informatica, unde ultima medie a fost de 9,94. La aceasta specializare au fost disponibile 30 de locuri.
"Sfantul Savu" este urmat de Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova, tot real matematica informatica, cu ultima medie 9,88. Si aici elevii au avut 30 de locuri.
Pe locul trei se afla Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, unde au fost disponibile 30 de locuri la profilul real - stiinte ale naturii. Ultima medie inregistrata aici a fost 9,86.
Locul patru este ocupat tot de Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova cu profilul real - stiinte ale naturii, unde ultima medie a fost 9,81. La aceasta sectiune au fost disponibile 30 de locuri.
Colegiul National "Mihai Viteazul" din Ploiesti ocupa locul cinci cu ultima medie de 9,81 la matematica informatica. 30 de elevi au fost inscrisi aici.
La Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati ultima medie la matematica informatica a fost 9,80. La acesta au fost disponibile 30 de locuri.
30 de elevi au putut sa se inscrie la Colegiul National "I.C. Bratianu" din Pitesti, unde ultima medie la matematica-informatica a fost de 9,70.
Locul opt este ocupat de Colegiul National "Traian" din Drobeta Turnu Severin. Aici ultima medie la profilul real, matematica-informatica a fost de 9,79 si au fost 45 de locuri disponibile.
La Colegiul National "B.P Hasdeu" din Buzau ultima medie de intrare la matematica informatica a fost 9,78. Aici au fost disponibile 30 de locuri.
Ultima specialiare din top 10 este la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta unde cea din urma medie a fost de 9,78. La acest colegiu au fost disponibile 30 de locuri.

Topul liceelor bucureştene în funcţie de ultima medie de admitere se prezintă astfel:
1. Liceul "Sfântul Sava" - prima medie: 10; ultima medie: 9,60, la profilul Ştiinţele naturii
2. Colegiul "Gheorghe Lazăr" - prima medie: 10; ultima medie: 9,52, la profilul Matematică-informatică
3. Liceul "Tudor Vianu" - prima medie: 10; ultima medie: 9,42, la Matematică-informatică
4. Colegiul "Mihai Viteazu" -prima medie: 10; ultima medie: 9,34, la profilul Ştiinţele naturii
5. Liceul "Gheorghe Şincai" - prima medie: 9.96; ultima medie: 9,29, la profilul Filologie
6. Colegiul "Iulia Haşdeu" - prima medie: 9.80; ultima medie: 7,11, la profilul Filologie
7. Liceul Bilingv "George Coşbuc" - prima medie: 9.98; ultima medie: 9,24, la profilul Filologie
8. Colegiul "Goethe" - prima medie: 9,85; ultima medie: 9,22, la Filologie
9. Colegiul "Cantemir Vodă" - prima medie: 9.46; ultima medie: 9,00, la profilul Ştiinţe sociale
10. Liceul "Spiru Haret" - prima medie: 9,51; ultima medie: 9,02, la profilul Filologie

Succes tuturor "bobocilor", cei pentru care viata de licean a inceput deja...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu