sâmbătă, 17 septembrie 2011

Unul dintre cei 7 pitici a renuntat la Alba ca Zapada...

Premierul Emil Boc a înaintat preşedintelui Traian Băsescu cererea de revocare a lui Sebastian Lăzăroiu din funcţia de ministru al Muncii, precum şi propunerea de numire a Sulfinei Barbu în acest post.

"În temeiul articolului 85 alineatul 2 din Constituţia României, premierul Emil Boc a înaintat preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a domnului Laurenţiu Sebastian Lăzăroiu, ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. De asemenea, primul-ministru a înaintat preşedintelui României propunerea de numire a doamnei Sulfina Barbu în funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale", a anunţat, vineri, Guvernul.

Alineatul invocat prevede că, în caz de remaniere guvernamentală sau de vacanţă a postului, preşedintele revocă şi numeşte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretele privind revocarea lui Sebastian Lăzăroiu din funcţia de ministru al Muncii şi numirea Sulfinei Barbu la conducerea Ministerului Muncii, jurământul urmând să fie depus de către aceasta luni.

Asadar, Alba ca Zapada a plecat de la Guvern si are cale libera sa gestioneze viitorul partid al PDL-ului.

Este pentru prima data cand unul dintre cei sapte pitici joaca rolul mamei vitrege din poveste.Cu siguranta ca nu va plange nimeni dupa Lazaroiu.Acesta pare un personaj de pe alta planeta...

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu