vineri, 19 august 2011

Incepe bacalaureatul de toamna...


Nivelul de exigenţă la bacalaureatul din toamnă va fi la fel ca în prima sesiune şi vor trece examenul doar cei care au învăţat, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

"Cei care au învăţat vor lua bacalaureatul, cei care nu, nu vor lua. Nivelul de exigenţă va fi exact acelaşi ca în prima sesiunea, organizarea poate fi chiar mai bună, pentru că este a patra sesiune pe care o desfăşurăm. Totul este securizat pentru a doua sesiune a bacalaureatului, care va fi corectă, iar cei care nu au învăţat nu vor lua bacalaureatul", a spus ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Ministrul Daniel Funeriu susţine că ar fi o greşeală ca exigenţa la bacalaureatul din toamnă să scadă după un examen corect şi cinstit.

"Ar fi o greşeală să scădem standardele şi să se facă un pas înapoi după ce am arătat României că se poate să fii corect şi cinstit. Mă bucur că lumea s-a obişnuit că în acest minister lucrurile se desfăşoară corect. Elevii care nu au reuşit la examenul de bacalaureat din vară pot promova în toamnă dacă vor învăţa, dacă se vor pregăti, dacă vor munci serios. Standardele nu vor fi scăzute, iar nivelul de corectitudine va fi exact acelaşi", a mai spus ministrul Daniel Funeriu.

Asadar. in curand va incepe bacalaureatul de toamna.Ca o parere personala, exigenta va fi exact ca si in vara.Asa cum a fost si la examenele de titularizare si de suplinire.
Succes tuturor celor implicati in acest examen...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu