luni, 8 august 2011

Si "cantaretul" Traian Igas trebuie sa plece...

Conform www.enational.ro, plecat in concediu de odihna la Mangalia, „cantaretul” Igas nu s-a sfiit sa cheme de la Constanta cea mai dotata naveta rapida de patrulare a Politiei de Frontiera din Romania, CPB Shaldag, de-abia intoarsa dintr-o misiune internationala in Grecia pentru a se bronza uniform, in bataia brizei din largul marii…
Angajatii Politiei de Frontiera au ramas cu gura cascata cand au auzit ca ministrul lor le-a ordonat sa scoata de urgenta in larg una dintre cele mai performante vase de patrulare din dotarea fortelor maritime ale Romaniei. Este vorba despre o nava model CPB Shaldag de provenienta israeliana, beneficiind de dotari ultramoderne, care a costat aproximativ 15 milioane de euro, avand un echipaj format din 15 membri din trupele de elita ale Politiei de Frontiera. Vedeta a parasit imediat portul militar din Constanta, indreptandu-se val-vartej catre Mangalia. Numai ca misiunea de lupta primita de catre politistii greu incercati in misiuni internationale era una mai putin obisnuita. De-a dreptul umilitoare chiar: sa-l plimbe pe Igas cateva ore, ca vroia omul sa se bronzeze cat mai uniform.
Asadar, dupa elicopterul lui Boc apare si salupa lui Igas.Ce ar mai fi de comentat?
Un singur lucru...Asteptam DEMISIA...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu:

  1. Salupa ar fi trebuit folosita de Igas pentru a-i prinde pe ,,branconieri''. Igas se bronzeaza, iar ,,branconierii'' isi fac de cap.

    RăspundețiȘtergere