duminică, 7 august 2011

UDMR-ul se tot departeaza de PDL...

UDMR a rupt, sâmbătă, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca, după ce Primăria a deschis o piaţă volantă pentru producătorii agricoli în centrul oraşului, situaţia urmând să fie discutată, luni, în şedinţa de la Bucureşti a coaliţiei de guvernare.
Asadar, UDMR-ul se indeparteaza usor, usor de PDL...
Parerea mea este ca in teritoriu acest protocol era de multa vreme rupt si ca singurii care isi mai doresc aceasta colaborare sunt liderii centrali ai UDMR-ului.
Ramane de vazut cat timp va mai dura aceasta colaborare, eu unul sper ca prin octombrie sa avem un guvern format din UDMR si actuala opozitie.
Puneti-va si Dvs in locul celor de la UDMR...Si ei stiu ca daca raman pana la sfarsit cu PDL-ul risca sa nu mai faca parte din guvernarea viitoare.Si cum politica inseamna si compromis probabil ca vor incerca in ultimele secunde sa se salveze si sa lase PDL-ul sa se prabuseasca de unul singur.
Si ar mai fi ceva de spus aici...PDL-ul a considerat mereu UDMR-ul ca fiind a cincea roata la caruta...Toate hotararile importante au fost luate de catre Traian Basescu fara a se consulta partenerii de coalitie.Si nu ma refer aici doar la recenta rectificare bugetara care a dus la demisia ministrului Sanatatii...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu: