sâmbătă, 6 august 2011

Un pas ce trebuie urmat si de catre ceilalti PDL-isti..."Livache" se retrage din politica...

Prmimarul sectorului 3, PDL-istul Liviu Negoiță a precizat că a decis să se retragă de pe scena politică. ”Am luat hotărîrea să mă retrag din politică”, a declarat Liviu Negoiță. De altfel, edilul Sectorului 3 afirmă că la încheierea celui de-al doilea său mandat în fruntea instituției, va lucra în avocatură. ”După încheierea mandatului voi activa în sectorul privat, probabil în avocatură”, a mai spus Liviu Negoiță.
Liviu Negoiță este primarul cu cea mai bună imagine din PDL, fiind desemnat de mai multe ori să ocupe funcții importante în stat. După cum se știe, el a fost propus de președintele Traian Băsescu pentru funcția de premier sau de lider al partidului, însă Liviu Negoiță a refuzat de fiecare dată. De asemenea, acesta a fost nominalizat și printre posibilii candidați ai PDL la funcția de primar general al Capitalei.
Asadar,dupa ce a facut in sectorul 3 cu florile ce a facut Videanu atunci cand era primar general cu bordurile, Liviu Negoita si-a spus ca a venit vremea sa se retraga.
Oricum Liviu Negoita era un alt tip de PDL-ist, si cand spun asta ma refer la faptul ca in ultima vreme a tot refuzat diverse functii propuse de catre presedintele Basescu.
Poate ca ar fi bine ca si ceilalti PDL-isti sa ii urmeze exemplul lui Liviu Negoita.
Sa se retraga si sa isi vada de viata lor privata.
Chiar asa...Cum ar fi ca maine sa vedem cum Elena Udrea, Traian Basescu, Emil Boc, Adrian Videanu si toti ceilalti "ciocoi" PDL-isti se retrag din viata politica?
Ar fi tare bine, dar imi este teama ca nu se va intampla acest lucru...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu