miercuri, 17 august 2011

Va ceda PDL-ul CNAS-ul catre UDMR?

Coaliţia va discuta până vineri posibilitatea trecerii CNAS la Ministerul Sănătăţi, declară deputatul UDMR Marton Arpad, adăugând că UDMR nu a făcut încă o nominalizare pentru MS.

Marton Arpad a afirmat că în şedinţa de miercuri dimineaţă a coaliţiei, la care a participat, nu s-a ajuns la o înţelegere privind CNAS.

Asadar, disputa dintre PDL si UDMR s-a mutat in zona CNAS-ului, respectiv a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.Se stie faptul ca aceasta institutie "invarte" multi bani si este cat se poate de clar care este scopul acestei dispute.

Adevarul este ca nu pare normal faptul ca ministrul Sanatatii sa fie de la un partid politic iar seful CNAS-ului de la un alt partid politic.Imi imaginez frustrarea celor de la UDMR in zona sanatatii stiind ca ei trebuie sa inchida spitalele in timp ce directorul CNAS-ului, provenind de la PDL "invartea" banii.Si cum sumele sunt foarte mari ne imaginam de ce miza este atat de mare...

Se apropie alegerile si PDL-ul vrea in continuare bani pentru partid.Cine va castiga si cine va pierde din aceasta disputa? Parca as paria ca cei de la UDMR vor ceda...Dar daca nu va fi asa?


Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu