vineri, 5 august 2011

Ar fi normal ca Traian Igas sa isi dea demisia...

Protecţia şpăgarilor din vămile de la graniţa cu Serbia era asigurată de la Bucureşti, din structura de conducere a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră sau chiar de la Ministerul de Interne, informează pressalert.ro.
În înregistrările realizate de investigatorul sub acoperire al DGA infiltrat în vama Naidăş apare şi numele lui Traian Igaş.
Din înregistrări reiese că ministrul de Interne, Traian Igaş, a transmis un semnal încă din noiembrie 2010, în plină investigaţie a DNA, că urmează acţiuni în vama Naidăş.
În baza relaţiilor pe care le avea în IGPF, agentul Sorin Marin Pantea era avertizat de fiecare dată când trebuia să vină un control şi îşi lua liber în acele zile.
Conform investigatorului sub acoperire, Pantea Sorin Marin i-a comunicat că naşul său i-a transmis că Igaş nu-l poate proteja în cazul în care se dovedea implicarea sa în în săvârşirea de infracţiuni.
Asadar, Traian Igas, "sifona", ca sa folosim un limbaj de cartier.Din punct de vedere moral, daca lucrurile sunt adevarate, Traian Igas trebuie sa isi prezinte demisia.Doar ca, in PDL, nimic nu mai este moral...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu