sâmbătă, 30 octombrie 2010

Doamna Cristina Anghel va iesi din greva foamei...

După 68 de zile de greva foamei, învăţătoarea din Caracal a hotărât astăzi să iasă de luni din forma extremă de protest care îi pune viaţa în pericol.
Potrivit Realitatea TV, arhiepiscopul Ioan Selejan de Harghita şi Covasna a reuşit s-o convingă pe învăţătoare să renunţe la forma de protest.
Ii multumim doamnei invatatoare pentru tot ce a facut pentru noi in aceasta perioada.
Prin protestul sau a reusit sa tina treaza atentia opiniei publice asupra sistemului educational din Romania.Pot spune ca doamna invatatoare a reusit sa faca mai mult decat am reusit sa facem noi ceilalti profesori impreuna.Actiunea sa a depasit orice actiune organizata de catre sindicate si chiar daca nu a avut eficienta scontata, protestul sau a reusit sa sesibilizeze opinia publica.
Sa renunti in mod voluntar la hrana timp de 68 de zile chiar nu este un lucru usor.Poate ca unii dintre dumneavoastra veti spune ca intregul popor este acum infometat datorita acestui guvern.Si in mare parte ati si avea dreptate, doar ca greva foamei este un aspect iar incompetenta unui guvern este un alt aspect.
Si as mai vrea sa spun ceva aici...As vrea sa salut incetarea acestui protest al doamnei invatatoare si pentru simplul motiv ca oricat ar fi stat aceasta in greva foamei acest guvern nu ar fi miscat nici macar un deget in favoarea doleantelor ei legitime.Este cat se poate de clar faptul ca Boc si ai lui ar calca si pe cadavre pentru a-si pastra functiile din fruntea guvernului.
Iar in final, daca doriti sa intelegeti ce inseamna demagogie va invit sa cititi declaratiile ministrului Funeriu la aflarea vestii ca doamna invatatoare a iesit din greva foamei...
„Am invitat-o deja pe doamna Anghel, ca, imediat ce starea de sănătate i-o va permite, să avem o discuție la minister, astfel încât și ea să fie parte a soluției și a viitorului. Punctele de vedere ale domniei sale sunt foarte importante pentru noi”, a declarat ministrul Daniel Petru Funeriu...


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu