duminică, 31 octombrie 2010

Sondaj Institutul de Politici Publice...

Sondajul a fost realizat de catre Institutul de Politici Publice în perioada 2 octombrie-11 octombrie a.c. pe un eşantion reprezentativ de 1430 de persoane cu vârsta peste 18 ani cu o eroare tolerată de +/- 3%.Intentiile de vot sunt urmatoarele:

PSD - 40%
PNL - 25%
PDL - 15%
UDMR - 6,5%
PRM - 5%
UNPR - 3%
PP - 2,5%
PNŢCD - 1%
Altele - 2%

Concluzii:
PSD-ul cu cele 40 % din optiunile de vot va fi probabil partidul care va guverna dupa alegerile viitoare.Doar ca nu o va face singur ci cu unul dintre partidele situate pe locurile al doilea si al treilea, respectiv PNL sai PDL.Asta daca nu cumva din redistribuiri va reusi impreuna cu UDMR-ul sa depaseasca 50% din voturile exprimate.Pe mine personal ma surprinde scorul celor de la PDL, 15% este mult prea mult pentru un partid care in cei doi ani de guvernare nu a facut decat sa distruga aceasta tara.Ma bucura in mod sincer scorul mic al partidului tradatorilor, UNPR, un partid care nu mai are ce cauta in parlamentul viitor.Cred ca si scorul Partidului OTV-ist este cel real, desi in alte sondaje de opinie acest partid aparea cu peste 10% din intentiile de vot.As vrea sa spun ceva si despre rezultatele PNL-ului.Este cat se poate de clar ca este loc de mai bine, cele 25 de procente pot fi cu siguranta depasite.Eu unul vad PNL-ul cu minim 30% la alegerile viitoare ...Iar PDL-ul nu il mai vad intrand in parlament...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

3 comentarii:

  1. Eu mi-as dori sa nu mai vad nici UDMR-ul si minoritatile in parlament. Nu exista nicaieri in lume un partid special al minoritatilor. Cine a inventat aceasta gaseslnita cu minoritatile in parlament a fost un securist nenorocit. Numai comunistii aveau aceasta conceptie. Regiunea autonoma maghiara. Va aduceti aminte?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa fiu sincer nici eu nu as vrea UDMR-ul in parlament

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa fiu sincer, sunteti xenofobi:)

    RăspundețiȘtergere