sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Baronul Blaga Münchausen ..."PDL va fi vioara întâi şi în următoarea guvernare"

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Satu Mare, că PDL va fi vioara întâi şi în următoarea guvernare, relatează Mediafax.
"PDL creşte în sondaje dacă suntem realişti şi analizăm sondajele aceleiaşi case de sondaje. A crescut foarte mult numărul nehotărâţilor, la 70 la sută. Cu toate acestea, din puţinul rămas, PSD nu a acumulat în plus niciun punct şi se înregistrează o uşoară creştere la PNL. Aceasta demonstrează că oamenii aşteaptă rezultatele guvernării PDL şi abia apoi vor lua o decizie. Anul 2011 va fi unul decisiv. Sunt convins, însă, că, şi în viitor, tot PDL va fi vioara întâi şi în următoarea guvernare", a spus Blaga.
Ce parere aveti? In loc sa isi faca griji daca intra sau daca nu intra in parlament, cei de la PDL vin cu declaratii de genul acesta.
Desi este stiut ca in Romania, din 1992 si pana acum nici un partid nu a guvernat in doua mandate consecutive.
A surprins si declaratie de astazi a PDL-istului Ioan Oltean care a spus:
"Imi exprim convingerea ca, in viitorul nu foarte indepartat, nu maine, nu poimaine, actualei majoritati i se va alatura si un partid care astazi nu isi gaseste locul, zic eu, pe esichierul politic, facand jocul unui alt partid de stanga. Ma refer aici la PNL, care trebuie sa se asocieze cu partide de dreapta si impreuna cu PDL sa gestioneze aceasta tara multi ani de acum incolo ", a spus Oltean.
As vrea sa lamuresc aici cateva astepte.Nu cred ca PNL-ul se va asocia vreodata cu partidul tradatorilor condus de catre Gabriel Oprea si nu cred nici in refacerea aliantei dintre PDL si PNL.
Mai mult decat atat, nu vad cum PNL-ul s-ar alatura unei majoritati guvernamentale care in toate sondajele de opinie nu reuseste sa adune impreuna procentele pe care le are PNL-ul singur in acest moment.
Faptul ca PDL-ul se bazeaza pe o crestere in sondaje ma face sa rad, nu cred ca mai exista bugetar care sa voteze cu PDL-ul la alegerile viitoare.
Este foarte posibil ca toate aceste declaratii de "prietenie" pentru PNL venite din zona PDL-ului in ultima vreme sa nu aiba drept scop decat "spargerea" actualei opozitii.Conform principiului latin...„Divide et impera”...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu