sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Presedintele Basescu risca sa fie suspendat din functie...

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seară la Botoşani că preşedintele Traian Băsescu va risca suspendarea din funcţie dacă va promulga Legea educaţiei naţionale în condiţiile în care Guvernul va continua procedura de angajare a răspunderii pe această lege.
Antonescu a spus, într-o conferinţă de presă, că subiectul suspendării preşedintelui Traian Băsescu, dacă acesta va promulga Legea educaţiei naţionale pentru care Guvernul doreşte angajarea răspunderii în contradicţie cu decizia Curţii Constituţionale, va fi discutat, luni, la întâlnirea cu formaţiunile politice care vor răspunde invitaţiei făcute de PNL.
"Am expus doar o opinie personală, pentru că nu am discutat cu nimeni acest aspect. Este un subiect despre care vom discuta luni la întâlnirea la care PDL nu va participa", a afirmat Crin Antonescu.
Liderul PNL consideră că decizia Guvernului de a continua cu procedura angajării răspunderii pe Legea educaţiei naţionale este o acţiune împotriva statului de drept.
"Este o decizie împotriva Curţii Constituţionale, aşa că mergem pe calea procedurilor şi ajungem la preşedinte, care nu trebuie să promulge legea, iar, dacă o va face, următorul pas normal este suspendarea", a spus Antonescu.
Chiar este de neinteles hotararea guvernului de a merge inainte cu legea educatiei in conditiile in care Curtea Constitutionala a declarat aceasta lege neconstitutionala.Este trist cum acest Boc considera ca poate sa faca ce vrea in aceasta tara si printr-un abuz de putere calca in picioare puterea legiuitoare, respectiv parlamentul.Stau deseori si ma intreb ce pedeapsa merita acest om pentru relele facute in perioada in care a fost prim-ministru...In doar doi ani de zile a reusit sa transforme Romania dintr-o tara cu crestere economica intr-o tara prabusita din punct de vedere economic.Impreuna cu mentorul sau, Traian Basescu, Emil Boc a reusit sa ne aduca intr-o situatie economica in care nu cred ca am mai fost din anii 1992...
Traian Basescu si Emil Boc au transformat Romania intr-o tara din America Latina...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu:

  1. Domnule PROFESOR,
    Cu tot respectul pe care vi-l port si il port in general categoriei profesionale din sistemul de invatamant, tin sa va atentionez ca, nu sunt de acord cu ultima fraza din comentariul dvs.
    Sa nu-mi spuneti ca, la disciplina geografie elevilor li se spune ceva de genul "aveti grija ca Romania sa nu ajunga ca o tara din America Latina".
    De fapt cine suntem noi pentru a surclasa o alta tara comparativ cu a noastra ?
    Este bine sa va feriti de a cadea in capcana in care cad foarte multi politicieni, mai ales atunci cand folosesc sintagma "oameni de rand"; ei ce sunt, oameni peste rand ?

    RăspundețiȘtergere