duminică, 14 noiembrie 2010

Petiţia ..."Semnează pentru ca hoţii să plece!".

Deputat liberal Gheorghe Dragomir a declarat astazi la Constanţa că PNL va lansa o petiţie online pentru demiterea de la preşedinţia Camerei Deputaţilor a Robertei Anastase, prin care doreşte să implice populaţia dezamăgită şi minţită de actuala putere.
"Avem de-a face cu un hoţ pus de PDL în fruntea Camerei Deputaţilor: Roberta Anastase. Modalitatea prin care s-a adoptat Legea Pensiilor în şedinţa condusă de Roberta Anastase, în care 80 de voturi exprimate au fost egale cu 170 declarate constituie o fraudă, aşa cum o descrie Codul Penal, şi pentru care trebuie să plătească la fel ca orice cetăţean care săvârşeşte o astfel de faptă. Prin acest act s-au furat voturile milioanelor de cetăţeni, iar milioane de pensionari au fost tâlhăriţi prin diminuarea agoniselii lor de o viaţă. Roberta Anastase promovează în Camera Deputaţilor aceeaşi politică pe care liderii PDL şi Guvernul Băsescu-Boc o aplică întregii ţări - politica furtului, hoţiei, jafului şi corupţiei la toate nivelurile", a spus Dragomir.

Un lucru este cat se poate de cert pentru toata lumea."Miss" Roberta Anastase trebuie sa plece din fruntea Camerei Deputatilor.Chiar si cei de la PDL trebuie sa inteleaga ca fiecare zi a acesteia in functia de presedite al camerei dauneaza imaginii partidului de guvernamant.Iar daca pentru Roberta Anastase fapta ei nu inseamna acum mare lucru, este foarte posibil sa vina si ziua in care va raspunde penal pentru modul in care a numarat voturile in parlament la votarea Legii Pensiilor.Mai ales ca exista inregistrari video care certifica de partea cui este adevarul.
Nu este normal ca cineva care "fura la drumul mare" asa cum a facut-o Roberta Anastase sa mai poata ramane pe o functie atat de inalta.In mod normal imunitatea ei parlamentara trebuie retrasa si apoi urmate procedurile juridice pentru savarsirea infractiunii de frauda, asa cum este ea definita de catre Codul Penal.
Asadar, sa semnam pentru ca hotii sa plece !

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu:

  1. Cred ca ar trebui schimbata denumirea petitiei si anume "Semneaza ca hotii DIN FRUNTEA TARII sa plece" caci tare imi este teama ca vom ramane prea putini pe aceste meleaguri

    RăspundețiȘtergere