luni, 29 noiembrie 2010

Legea Educatiei retrimisa la Guvern...

Birourile Permanente au retrimis Guvernului proiectul de lege privind educaţia, precum şi "angajarea răspunderii" pe acesta, întrucât procedura a fost declarată neconstituţională, a informat liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, citat de Mediafax.

"La un vot diferenţă s-a adoptat propunerea de retrimitere la Guvern a angajării, având în vedere că decizia Curţii a spus clar că această angajare pe Legea educaţiei este neconstituţională", a spus liderul grupului PSD din Cameră, Mircea Duşa care a precizat că decizia Birourilor Permanente reunite a fost luată la propunerea PSD.

"Noi am propus ca proiectul de lege şi angajarea, pentru că a fost declarată neconstituţională, să fie retrimise la Guvern, iar colegii de la PNL şi-au şi retras semnăturile de pe moţiune", a spus Duşa.

Asadar haosul cu privire la Legea Educatiei, continua.La cum decurg lucrurile este cat se poate de clar ca pana la sfarsitul acestui an aceasta lege nu va fi adoptata.Ramane de vazut ce vor hotara cei de la UDMR, pentru ca ei au fost cei care au declarat ca se retrag de la guvernare daca legea nu este promovata urgent prin asumarea raspunderii de catre guvern.
Ca sa fiu sincer, in momentul actual nu cred ca exista o alta cale decat cea a negocierilor.Intre toate partidele politice...Si poate ca este cazul ca o noua coalitie sa conduca tara...Sa incepem anul 2011 cu o speranta clara ca va fi mai bine...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu