joi, 25 noiembrie 2010

Uite cine vorbeste...Traian Basescu le cere politicienilor sa fie responsabili...

„Fiţi responsabili!” Acesta este sfatul pe care Traian Băsescu l-a adresat politicienilor, în cadrul unui discurs susţinut la Bursa de Valori. Liderul României a acuzat clasa politică de iresponsabilitate şi a precizat că susţine acţiunile Guvernului Boc. În cadrul aceluiaşi discurs, preşedintele l-a lăudat pe fostul premier Petre Roman, spunând că, la un moment dat, România a avut un premier bun ale cărui acţiuni nu au fost susţinute de un preşedinte pe măsură.
Legat de Petre Roman mai avea sa-i spuna ca acum zece ani : „Petre, eşti cel mai bun!" ... dupa care i-a luat locul la conducerea PDL-ului...
Acum presedintele a spus ...„Lansez un ultim apel politicienilor, care are numai două cuvinte: Fiţi responsabili!".
Cine a spus lucrul acesta?
Un presedinte care tot timpul mandatului sau a fost in conflict cu cineva, fie ca era primul ministru de atunci Tariceanu, fie ca este opozitia de acum.
Un presedinte care a adus tara intr-un haos in care nu a fost vreodata, un presedinte care pare ca vrea doar sa faca rau poporului sau.
Un presedinte care a intrat pe rand in conflict cu toate categoriile sociale, de la profesori si pana la politisti, un presedinte care atunci cand vorbeste jigneste si arunca cu noroi.
Un presedinte sub conducerea caruia s-au inchis scoli si care astazi ne-a anuntat ca mai trebuie sa fie inchise inca 200 de spitale...Un presedinte care atunci cand oamenilor le erau luate casele de ape nu gasea altceva mai bun de facut decat sa-i jigneasca...Un presedinte care foloseste "cuvinte academice" atunci cand se adreseaza presei, de genul "gaozar" sau "tiganca imputita".
Este vorba de acelasi presedinte care acum niste ani ne indemna "sa traim bine"...
Intrebarea logica care se pune este... cine a fost iresponsabil in toata aceasta perioada?

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu:

  1. Obuzierul (Alin B)
    ... din seria "hoţul strigă "Hoţul!""...

    PS de ce scoatem LOGICA din programa de învăţământ?...
    "Organon"-ul a ieşit din termenul de garanţie după 2000 de ani????????...

    RăspundețiȘtergere