marți, 22 mai 2012

Bac-ul olimpicilor…


Aproape 1.000 de absolvenți de liceu, membri ai loturilor naționale lărgite care se pregătesc pentru olimpiadele și concursurile internaționale, susțin examenele în cadrul sesiunii speciale de Bacalaureat, ce se desfășoară la Bacău în acest an.

Probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română au inceput ieri si se continua si astazi, urmând ca tot în această săptămână să fie susținute și probele de competențe digitale.

Probele scrise încep de pe data de 28 mai.

Asadar, bacalaureatul a inceput deja.Este adevarat ca nu pentru toata lumea, ci doar pentru cei care sunt considerati “elitele” invatamantului, respectiv elevii premiati la olimpiade.

Si daca tot este vorba despre elevi eminenti, ne asteptam ca si rezultatele la acest examen sa fie pe masura.

Mult succes candidatilor…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu:

  1. Cristi, acesti elevi sunt membri ai loturilor nationale si fac cinste acestei tari prin participarea la olimpiade, concursuri, competitii. Dar unii dintre ei sunt sportivi si exceleaza la scrima, inot, canotaj, fotbal, hochei pe iarba etc, ceea ce inseamna ca foarte mult din timpul lor liber este dedicat antrenamentelor. Tocmai de aceea, eu cred ca rezultatele nu vor fi exceptionale. Oricum, sa le uram succes acestor elevi minunati!

    RăspundețiȘtergere