marți, 1 mai 2012

"De vreme ce actuala putere a făcut lucruri prost și rău pentru țară, ce rost are să preluăm oameni de la actuala Putere?"-Crin Antonescu...

“ Eu și domnul Ponta avem aceeași părere. Ca principiu nu colaborăm. Nimeni din gașca lui Traian Băsescu nu se va regăsi în vreo structură de putere a noastră. De vreme ce actuala putere a făcut lucruri prost și rău pentru țară, ce rost are să preluăm oameni de la actuala Putere?’ a explicat Crin Antonescu raspunzand la o intrebare legata de o posibila colaborare cu oamenii fostei puteri.

As vrea sa spun de la inceput ca salut acest punct de vedere al liderului PNL, chiar nu vad de ce trebuie colaborat cu oameni, indiferent de functiile pe care inca le mai ocupa, care au fost “indoctrinati” de catre cei de la PDL.

Si cand spun lucrul acesta ma refer si la educatie, acolo unde PDL-ul si-a numit “oamenii” in functii cheie exclusiv pe criterii politice. Se stie faptul ca cele mai multe functii de directori de scoli, de inspectori si de “functionari” in minister au fost obtinute exclusiv pe baza carnetului portocaliu.Este adevarat ca multe dintre aceste persoane s-au inscris in PDL fara a activa efectiv, doar ca acesta calitate de membru PDL exista si, ca sa fim corecti, reprezinta acum o “piatra de moara”.

Cu siguranta ca cei mai multi dintre acestia vor incerca ca in cel mai scurt timp sa “migreze” la partidele aflate la putere in speranta pastrarii functiilor actuale.

Eu cred ca ar fi logic sa se spuna stop traseismului politic mai ales pentru faptul ca, in educatie avem nevoie si de morala.

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu