sâmbătă, 19 mai 2012

Clasa pregatitoare ramane...Probabil doar anul acesta...

Premierul Victor Ponta a anunţat că înscrierile la clasa pregătitoare nu vor fi anulate, deşi Guvernul se gândea la o astfel de decizie. Clasa pregătitoare va fi desfiinţată, probabil, începând cu anul şcolar 2013-2014, a dat de înţeles premierul.

"Am analizat în primul rând, la momentul la care a fost învestit noul guvern, dacă puteam să luăm măsura anulării înscrierii în clasa pregătitoare. Înscrierile începuseră deja şi prejudiciile anulării în acest moment ar fi fost mult mai mari decât cele referitoare la continuare. Dacă de la anul vom păstra sau nu clasa pregătitoare, asta e o decizie pe care o vom lua în urma unei analize mai serioase. Opţiunea noastră a fost că era bine să nu se facă. Din momentul în care s-a făcut, prejudiciul era mult mai mare pentru copii şi părinţi", a spus Victor Ponta, într-o conferinţă de la Ministerul Educaţiei.

Asadar, clasa pregatitoare ramane in vigoare, probabil doar anul acesta.

Cred ca aceasta este masura cea mai buna, era intr-un fel anormal ca aceasta sa fie anulata dupa toate “peripetiile” prin care au trecut parintii si copiii in aceasta primavara.

Ca o concluzie…Este foarte bine ca actualul guvern incepe sa “repare” greselile grave ale ministrului Funeriu.Cu siguranta ca cel mai “sinistru” ministru din 1989 si pana acum…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu