sâmbătă, 12 mai 2012

Garden Party 2012...Multumim, Majestate...

Evenimentul Garden Party 2012 de joi 10 mai a inceput cu salutul de la balcon al regelui Mihai I al Romaniei catre multimea adunata in curtea Palatului Elisabeta. Fostul suveran, alaturi de care au stat la balcon principesa Margareta si principele Radu, a fost aplaudat indelung de lumea venita sa sarbatoreasca Ziua Monarhiei. In curtea Palatului au fost amenajate zeci de corturi cu mancare si bautura, mese, banci si scaune, atmosfera fiind intretinuta de o orchestra.

Printre cei care au venit la Palatul Elisabeta se numara ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, ministrul Muncii, Mariana Campeanu si ministrul Finantelor, vicepremierul Florin Georgescu. Au mai fost prezenti la eveniment fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu (PNL), fostul ministru al Economiei, Codrut Seres (PC), fostul ministru de Interne, Cristian David (PNL) si fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu (PNL)

La ceremonii si-au facut aparitia si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, vicepresedintele PDL Theodor Paleologu, vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu, liderul PNL sector 3, Florin Alexe, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, deputatul PNL Horea Uioreanu, Dan Cristian Popescu(PNL), presedintele Senatului PNL, Dinu Zamfirescu.

Printre cei care au ales sa fie prezent cateva momente la evenimentul organizat de Casa Regala au fost si solistul trupei rock Iris, Cristian Minculescu, celebrul canoist roman Ivan Patzaichin, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu si analistul politic Valentin Stan.

A fost un eveniment de o eleganta rara la care au fost invitati, ca si anul trecut si profesori si elevi din cadrul liceului la care eu predau.

Si, macar pentru doua ore am avut prilejul sa vad si partea frumoasa a faptului ca traiesc in Romania.

Eleganta, rafinament,bun gust….Multumim, Majestate…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu