miercuri, 4 august 2010

Ministrii PDL-isti promit "luna de pe cer"...

Potrivit ministrului Finantelor,Sebastian Vladescu, fondul de salarii de 39 de miliarde de lei in sistemul public pe care Guvernul trebuie sa-l mentina in anul 2011, in conditiile disponibilizarilor la care autoritatile s-au angajat deja, va permite aceasta crestere salariala. "Pentru 2011 exista o singura cifra legata de cheltuielile de personal: cea de 39 de miliarde, care este fondul de salarii aferent anului viitor. Calculele arata ca 39 de miliarde permite, cu restructurarea de 60.000, o cresterea salariala medie de peste 10%. De aici incolo e o alta dispozitie, cat se va distribui la salariile mici, cat la salariile mari. Din acest punct de vedere, nivelul efectiv de salarizare al fiecarei pozitii din sectorul bugetar va fi stabilit prin legea salarizarii si nu va fi cel de astazi", a explicat Vladescu.
"În 2011 se vor crea premisele pentru a reveni la salariile de dinainte de tăierea de 25% şi să urce în trepte la nivelul anterior", spune şi ministrul Economiei, Adriean Videanu, citat de Mediafax.
Acestea sunt declaratiile celor doi ministrii ai cabinetului Boc.Ambii ne promit ca salariile bugetarilor vor creste din anul 2011.Se simte ca se apropie alegerile din anul 2012 si, pe fondul caderii libere a PDL-ului, au inceput declaratiile pozitive.Haideti sa fim seriosi si sa privim concret cine sunt cei doi ministrii care fac aceste declaratii.Amandoi sunt pe "lista neagra" si, cu siguranta ca la prima remaniere de guvern vor fi schimbati.In acest sens, primul ministru Boc a si declarat despre Vladescu... "L-am muştruluit pe ministru şi a fost sancţionat cu un cartonaş galben... Înainte să dai cartonaşul roşu, dai cartonaşul galben", a spus Boc...
Cat despre Emil Boc, cred ca va amintiti declaratia lui Cristian Preda, europarlamentar PDL..."Problema e ca Emil Boc pare sa vrea sa ne convinga de faptul ca poate ajunge cu o bicicleta pe Luna si noi va trebui sa-i spunem ca trebuie un alt instrument, un alt vehicul, pentru a ajunge la obiectivul pe care ni-l asumam cu totii si anume iesirea Romaniei din criza", a spus Preda.
Ca o concluzie...Vazand rezultatele sondajelor de opinie, PDL-ul incearca sa "recupereze" electorat. Doar ca acest lucru nu se poate face doar cu vorbe goale...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu