joi, 27 ianuarie 2011

Desi pentru PDL-isi pare neverosimil, Norvegia nu are presedinte si nu face parte nici din UE...

Anca Boagiu, actual ministru al Transporturilor si fost ministru al Integrarii Europene s-a grabit sa puna Norvegia in randul statelor membre ale Uniunii Europene. Intrebata fiind in cate state membre ale Uniunii Europene sunt obligatorii cauciucurile de iarna, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat: "V-am mentionat anterior: Germania, Austria, Slovacia, Cehia, Italia, Ungaria, Franta si Norvegia au astfel de prevederi, asemanatoare Romaniei".
O confuzie asemanatoare a facut si Elena Udrea, in urma cu aproape sase ani, pe cand era seful administratiei prezidentiale. S-a intamplat in emisiunea "100%" a lui Robert Turcescu. Udrea a fost intrebata ce parere are despre urmatoarea stire: "Presedintele Norvegiei a declarat in urma cu cateva ore ca daca Romania si Bulgaria vor intra în UE, va declansa procedurile pentru organizarea unui referendum, prin care cetatenii sa decida daca mai vor ca tara lor sa mai fie membra UE". "Nu ma ingrijoreaza. V-as sugera sa vedeti cu ce procentaj s-a votat", a declarat Elena Udrea. Raspunsul era altul. Stirea este falsa. Norvegia nu are presedinte, tara nu face parte din Uniunea Europeana.
Cam aceasta este "valoarea" celor doua doamne pe care "le tine in brate Traian Basescu"...Si poate ca acest lucru nu ne-ar fi afectat pe noi, cetatenii de rand, daca cele doua nu ar ocupa inalte functii in stat.
Ca sa fiu sincer este trist pentru mine ca roman sa fiu reprezentat la cel mai inalt nivel de doua persoane care nu au nici cele mai elementare notiuni despre statele europene.Si ar mai fi ceva de spus aici...Eu sunt sigur ca ambele doamne au facut "vizite de lucru", pe banii nostri, si in Norvegia...Ca nu au inteles nimic din aceste vizite este o alta poveste...
Ca si concluzie, as vrea sa-l citez pe Umberto Eco..."Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu"...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu