sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Crin Antonescu: "Romania nu mai este un stat de drept"

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca decizia Guvernului de a continua recalcularea pensiilor chiar si dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis contestatiile celor care cereau oprirea recalcularii arata ca Romania nu mai este un stat de drept deoarece nu mai este respectata separatia puterilor in stat.
"Romania a incetat sa mai fie un stat de drept. La cateva ore dupa o decizie a unei instante, Guvernul vine si spune "Nu ma intereseaza. Merg mai departe". E foarte clar ca nu se mai respecta principiul separatiei puterilor de stat. Romania ar trebui sa inceteze sa mai fie membru UE", a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Liberalul a afirmat ca nu este prima oara cand Guvernul ia astfel de decizii, dar acesta este cel mai flagrant si arata ca ignora cu buna stiinta alte institutii ale statului.
"Acesti oameni ne ignora cu buna stiinta. Trebuie actionat pe toate caile din punct de vedere juridic si politic sa demonstram acestor oameni ca nu pot face orice in Romania. Daca mai putem", a adaugat presedintele PNL.

Guvernul Romaniei a anuntat, joi, ca recalcularea pensiilor fostelor cadre militare va continua, in ciuda faptului ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa admita contestatiile celor care cereau oprirea recalcularii.
Guvernul a anuntat ca recalcularea va fi oprita doar in cazul celor noua oameni care au cerut oprirea recalcularii in instanta, iar procesul va continua pentru restul.

Chiar asa...Cat timp isi va mai permite actuala putere sa nesocoteasca legile din Romania si sa guverneze dupa bunul lor plac? Si inca ceva...Cum vor plati in viitor cei care ne guverneaza acum pentru acest abuz de putere?

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu