miercuri, 12 ianuarie 2011

Pana si americanii si-au dat seama...Traian Băsescu, nominalizat "cel mai rău om din lume" într-o emisiune a MSNBC

Preşedintele Traian Băsescu ar putea fi cel mai rău om din lume, cred, jurnaliştii de la MSNBC. Aceştia ironizează intenţia autorităţilor de la Bucureşti de a impozita vrăjitoarele. „Preşedintele României are un plan de reducere a deficitului: să taxeze vrăjitoarele”, spune televiziunea americană.
„Scoateţi furcile şi făcliile, e timpul pentru nominalizările de astăzi. Nominalizarea ("cel mai rău om din lume") pentru astăzi este preşedintele României Traian Baescu.... Basescu. Guvernul său are un plan de reducere a deficitului: să taxeze vrăjitoarelele şi prezicătoarele... O duzină de vrăjitoare se îndreaptă spre frumoasa Dunăre pentru a înfige un ţăruş în Guvernul care s-a gândit să acopere deficitul bugetar impozitându-le veniturile... Preşedintele şi Guvernul se apără purtând violet în zilele de joi. Cât de ridicol este asta?", se întreabă ironic moderatorul postului american, făcând referire şi la deja celebrul episod "flacăra violet". El adaugă că România este o ţară care se teme de oameni îmbrăcaţi în haine din secolul al XVIII-lea, care strigă fraze de neînţeles şi ameninţă că vor fi consecinţe majore dacă taxele nu sunt suspendate.
Show-ul de televiziune "Countdown" de pe MSNBC, în care a fost ironizat Traian Băsescu, este pe locul 2 ca rating în Statele Unite ale Americii.În urmă cu câteva zile, euronews.net. informa că un sobor de vrăjitoare a plecat spre Bucureşti să blesteme la faţa locului Guvernul pentru că a îndrăznit să le pună taxă pe profituri.
Lasand gluma la o parte este de remarcat faptul ca Traian Basescu face rating tocmai in America.
Acolo unde pana acum atunci cand se vorbea de conducatori din Romania singurii mentionati erau Dracula si Nicolae Ceausescu...Nu stiu cum se simte Traian Basescu intr-o asemenea companie dar este cat se poate de clar faptul ca incepe sa se apropie de ei.Si ca temperament dar si ca imagine...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

2 comentarii:

  1. DOMNULE PROFESOR,
    De ce ramanem mereu uimiti cand cineva are curajul sa spuna, in sfarsit, ADEVARUL ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu era vorba de uimire ci de o constatare...

    RăspundețiȘtergere