marți, 25 ianuarie 2011

Deputatul PDL Catalin Croitoru este nemultumit de Legea Educatiei...

Deputatul PD-L Catalin Croitoru, fost lider de sindicat, sustine ca noua Lege a Educatiei, care a trecut de Parlament prin angajarea raspunderii Guvernului, a facut un mare serviciu Universitatii Spiru Haret, aflata in plin scandal legat de diplomele de licenta ale studentilor emise in perioada 2005-2008.

"Ordonanta Guvernului care rezolva situatia absolventilor Universitatii Spiru Haret se afla la Comisia de Invatamant de la Camera Deputatilor, spre a fi dezbatuta, aprobata sau respinsa. Nu se va mai intampla nimic insa, pentru ca in actuala lege, pe ultimul rand, aceasta ordonanta este anulata. Cine doreste prin legea asta sa modernizeze ce? Cineva a facut un serviciu Universitatii Spiru Haret." -a declarat deputatul PD-L Catalin Croitoru.

In plus, Croitoru a condamnat graba cu care Legea Educatiei a trecut de Parlament.
El a condamnat graba cu care a fost creata o lege cu o asemenea importanta. "Nu se justifica graba, iar procedura ma pune pe ganduri. Are multe elemente de incoerenta, are probleme de redactare legislativa, multe se bat cap in cap", considera Croitoru, in opinia caruia noua lege face din rectori "instrumente politice", iar numirile lor in functie sunt conditionate de "varful pixului unui ministru".

Iata ca au inceput sa apara nemultumiri si din randul celor de la putere.Probabil ca deputatul Catalin Croitoru nu este singurul caruia nu ii convine actuala lege a educatiei dar este primul care a luat atitudine impotriva ei.Ca sa fiu sincer mie unul nu imi place Catalin Croitoru...Desi a fost liderul unei mari organizatii sindicale nu a predat niciodata o ora la catedra.Dar nu este singurul in situatia aceasta, daca ma gandesc bine...Si cand spun lucrul acesta ma refer si la actualul ministru al educatiei...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu