vineri, 10 iunie 2011

Astazi incepe proba de competente digitale la bacalaureat...

A doua probă orală din cadrul examenului de bacalaureat începe vineri şi nu pe 13 iunie, aşa cum a fost programată anterior în calendarul acestei sesiuni de bacalaureat. Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a anunţat această modificare deoarece luni, 13 iunie 2011, ziua când ar fi trebuit să înceapă această probă, este declarată zi liberă legală, întrucât este a doua zi de Rusalii. Aşadar, proba de competenţe digitale se va susţine în perioada 10-17 iunie, cu menţiunea că pe 13 iunie candidaţii nu vor fi evaluaţi.

Potrivit Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2011, evaluarea competenţelor digitale se face, pentru fiecare candidat, de către doi profesori examinatori, dintre care unul este cadrul didactic care a predat disciplina respectivă la clasă, iar celălalt este un alt cadru didactic, de aceeaşi specialitate, din unitatea de învăţământ.
Proba se desfăşoară în laboratoarele de informatică din unităţile de învăţământ liceal. Candidaţii sunt repartizaţi în săli, în ordine alfabetică, câte unul la calculator.
Succes tuturor candidatilor !

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu