joi, 30 iunie 2011

Minciunile lui Traian Basescu...

Presedintele Traian Băsescu a declarat miercuri, la 10TV, că este dispus să renunte si la mai mult de un an de mandat dacă politicienii vor accepta revizuirea Constitutiei.
Totodată, presedintele a exclus posibilitatea de a rămâne în functia de premier.
Băsescu a spus că “dacă ei sunt dispuși să revizuiască Constitutia”, el ar putea renunta la mai mult de un an de mandate pentru ca alegerile prezidentiale si cele parlamentare să nu se suprapună iarăsi.
"Renunţ la 2 ani de mandat în 2012 numai să se revizuiască Constituţia", a declarat Băsescu.Acesta a mentionat că ar fi dispus să ia această măsură începând cu din noiembrie 2012.
Asadar, Traian Basescu lanseaza "oferta" sa, revizuirea Constitutiei in schimbul renuntarii a doi ani de mandat.Doar ca pe Traian Basescu nu il mai crede nimeni...
La cate minciuni ne-a spus in ultimii ani de zile ar insemna sa fim naivi daca l-am crede acum.Cu siguranta ca Traian Basescu vrea sa se stie "in siguranta" si dupa alegerile parlamentare din 2012, atunci cand USL-ul va castiga alegerile.
Se stie faptul ca prin actuala Constitutie, presedintele poate fi suspendat de catre Parlament si mai apoi demis de catre popor prin referendum.Traian Basescu propune prin noua Constitutie ca suspendarea sa se faca cu acordul Curtii Constitutionale acolo unde el si-a pus "oamenii sai de incredere".
Cu alte cuvinte, Traian Basescu, constient fiind ca dupa alegerile din 2012 va fi demis prin referendum de catre popor incearca aceasta "cacialma".Nu-l credeti pentru ca el nu doreste decat sa isi duca la capat acest mandat.Prin orice mijloace...
Va mai amintiti ca atunci cand a fost suspendat de Parlament, Traian Basescu a spus ca in 5 minute isi va da demisia? De ce credeti ca ar face-o acum, dupa ce noua Constitutie i-ar da o putere mai mare?
"Batrane matelot", chiar nu realizezi ca nu te mai crede nimeni?


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu