sâmbătă, 18 iunie 2011

Salariile profesorilor reduse din nou...

Profesorilor li s-a micşorat salariul de încadrare. Deşi nu au primit nicio înştiinţare din partea autorităţilor, în urma aplicării legii salarizării pe anul 2011, unele cadre didactice s-au trezit cu salariul de încadrare scăzut cu până la 20 procente.
Ministrul învăţământului neagă informaţia, deși mai mulți profesori se plâng că s-au ales cu salariile micșorate. Liderii sindicali confirmă aceste informaţii.
"Aici vreau să fiu extrem de clar şi tranşant. Nici unui cadru didactic din România în urma intrării în vigoare a legii salarizarii unitare pe anul 2011 nu îi scade salariul", a declarat Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei.
"Toţi profesorii din România au salariile de încadrare mai mici decât în luna aprilie. Dacă v-a spus domnul ministru ca de obicei dezinformează", a spus Liviu Pop, preşedintele FSLI.
Asadar, Guvernul Boc taie din nou din salariile profesorilor.Sunt curios pana cand o sa o mai faca, probabil ca stiind ca a pierdut voturile noastre, partidului de guvernamant chiar nu ii mai pasa de educatie.
Cat despre declaratia lui Daniel Funeriu, un lucru este cat se poate de cert...Actualul ministru al Educatiei chiar nu are capacitatea de a cunoaste ce se intampla in ministerul pe care, dintr-o greseala il conduce...Dar ce putem sa-i cerem unui om care are doar 11 clase de scoala romaneasca?

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu