vineri, 17 iunie 2011

Daniel Funeriu a fost huiduit pe stadionul Arcul de Triumf...

Prezent la meciul de rugby România - Africa de Sud, unde a fost invitat să dea lovitura de începere, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a fost huiduit de spectatorii aflaţi în tribunele stadionului Arcul de Triumf.
Îmbrăcat la patru ace, în costum, şeful de la Educaţie a pătruns în teren, fix la ora 19.00, ca să dea lovitura de începere a partidei dintre "Stejari" şi "Regii" sud-africani. Deloc intimidat de primirea publicului, Funeriu a şutat marcând astfel începerea confruntării dintre cele două naţionale de rugby, după care s-a retras în tribună pentru a urmări meciul din etapa a doua a ediţiei 2011 a IRB Nations Cup.
Ce s-a intamplat cu ministrul Funeriu se va intampla cu oricare PDL-ist de frunte.Vremurile in care cei care ne guverneaza acum aveau curajul sa mearga in mijlocul oamenilor au trecut.Vedeti si dumneavoastra ca cei de la PDL incearca prin diverse "artificii" sa mai ramana la putere si a se vedea aici dorinta lor de a se legaliza votul prin corespondenta.Ce nu stiu cei de la PDL este faptul ca intr-o democratie adevarata atunci cand nu mai esti dorit iti faci bagajele si pleci.
Nu mai suntem pe vremea PCR-ului, nu se mai poate ca un partid sa guverneze impotriva vointei poporului.Toate aceste "trucuri" vor trebui sa se sfarseasca.Cei mai multi dintre noi asteptam alegerile din 2012 ca pe o eliberare.Si ca pe o "plata" pentru cei care ne-au guvernat atat de prost in ultimii ani de zile.
Repet ce am spus si mai sus...Orice PDL-ist ar fi fost in locul lui Daniel Funeriu ar fi avut parte de acelasi tratament...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu:

  1. DUPA DECLARATIA GUVERNULUI SUA :

    TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

    Prietenul serviciilor romanesti si al lui Basescu, seful Al Queda Ben Laden a fost nu demult lichidat
    in Pakistan. CIA a reusit sa dea de mesagerul lui si prin el sa descopere unde se ascundea Ben Laden.
    Ceace nu se stie la Bucuresti si se ascunde cu indemanara prin filtrul tacerii totale.... este faptul ca americanii au fost in urmarirea unui alt mesager care a condus CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA cu sediul in Romania . Banii proveniti din contrabanda de tigari si cafea.. au fost baza financiara a actiunilor Al Queda . Aceasta contrabanda sa facut sub ochiul atent si griluliu al serviciilor romanestti conform directivelor unui presedinte de tara nebun ....
    DOCUMENTUL GUVERNULUI SUA
    Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey:
    Iata un fragment senzational :
    In addition to providing financial, material, or technological support to AQI and al-Qai'da, al-Dulaymi provides services to Usama bin Laden. As of late January 2007, al-Dulaymi allegedly carried a letter from bin Ladin to AQI leader Abu Ayyub al Masri, and in 2006, acted as an intermediary between AQI and al-Qai'da members surrounding bin Laden.
    SI ACUM ATENTIE
    As of mid-2007, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai'da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai'da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.

    http://www.implu.com/government_news/498/134975

    Va veti intreba cum este posibil ca CENTRUL Al QUEDA SA FUNCTIONEZE LA BUCURESTI nestingherit . Raspunsul este simplu. Al Queda a cumparat cu bani grei umbrela si sprijinul logistic al servicilor iar actiunea de filare a devenit o actiune de acoperire. Va asigur ca autoritatiile americane cunosc perfect contributia lui Basescu la aceasta actiune. Nu-mi fac iluzii ca se va intampla ceva care sa pericliteze libertatea Presedintelui. Dar nu pentru multa vreme, Exista un tratat de extradare romano-american. DOCTRINA SUA ESTE CLARA ; CEI CARE ASCUND SAU SPRIJINA TERORISMUL SUNT TERORISTI. GARANTEZ CU TOATA RASPUNDEREA CA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT.
    Robert Horvath DEVA Nipon PRESS
    DESCHIDETI
    http://devanewyork.blogspot.com/2011/02/guvernul-sua-bucurestiul-centru-europan.html
    COMPLET : ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere