joi, 23 iunie 2011

Grosolanii... gafe...marlanisme...

In ultima vreme se intampla ceva cu Traian Basescu pentru ca acesta face gafa dupa gafa.Iata doar cateva exemple...

Regele Mihai a fost slugă la ruşi.
Președintele Traian Băsescu l-a atacat extrem de dur pe Regele Mihai, pe care l-a catalogat drept “slugă la ruşi”. În opinia sa, abdicarea Regelui a fost un “act de trădare al interesului naţional”


Traian Băsescu cere “confiscarea extinsă” a averilor ilicite:
“Eu aş fi oricând disponibil să prezint averea familiei mele” ”Eu aş fi oricând disponibil să prezint averea familiei mele. Toţi suntem obligaţi să răspundem organismelor statului. Această abordare nu îi vizează pe pensionari sau oamenii cinstiţi, ci pe cei care gestionează resurse ale statului şi le pot deturna în favoarea lor”.

Judetele Covasna si Harghita raman separate. Seful statului a spus ca nu are de gand sa permita ca judetele Harghita si Covasna sa se uneasca intr-un singur judet mai mare si ca varianta 8+2 e concesia maxima pe care o va face UDMR.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, că jurnalistul Dan Diaconescu este o caricatură din punct de vedere politic. "Ăla e un soi de caricatură. Şi de partid, şi de politician. El, ca jurnalist e treaba lui, dar ca politician e o caricatură. Dacă el crede că aşa se fac voturi: veniţi, că vă dau câte 20.000, veniţi că vă dau mobilă, ba case...", a precizat preşedintele României.

Presedintele Traian Basescu a comentat, marti, intr-o conferinta de presa, discutiile avute cu liderii Opozitiei, Victor Ponta si Crin Antonescu, catalogand propunerile pe care cei doi le-au avut drept unele care le denota "superficialitatea si lipsa de maturitate".


Asadar, grosolanii, gafe si marlanisme...Intrebarea este una singura...Pana cand?


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu