miercuri, 8 iunie 2011

Bazinul inugurat de Emil Boc si Elena Udrea ramane inchis...

Bazinul didactic, care a costat aproximativ un milion de euro, inaugurat de Emil Boc şi Elena Udrea la Câmpina, în urmă cu două săptămâni, nu este deschis publicului din cauză că nu are cine să îl administreze, scrie Mediafax.
Bazinul, a cărui construcţie a fost finanţată de bani alocaţi de Compania Naţională de Investiţii, a fost inaugurat în data de 27 mai, prin tăiere de panglică, discursuri şi o demonstraţie de înot făcută de elevi.
La inaugurare au participat primul ministru, Emil Boc, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.
Deşi au trecut două săptămâni de la inaugurare, bazinul, prima investiţie din programul "Bazine pentru înot", rămâne închis publicului pe motivul că nu a fost găsită o soluţie pentru administrarea lui. Bazinul este destinat în special elevilor din Câmpina, care vor primi cursuri gratuite de înot aici.
Ce se intampla cu bazinul din Campina este tipic Romaniei sub conducerea PDL-ului.
Intrebarea care se pune este de ce a trebuit inaugurat acel bazin daca tot nu este folosit de catre elevi?
O situatie asemanatoare este in Bucuresti la Pasajul Basarab.Din saptamana in saptamana se anunta ca acesta va fi dat in folosinta, dar pare ca acest lucru se amana la infinit.Si nu trebuie uitat ca este vorba de o lucrare care a constat 255 de milioane de euro.Despre cine a executat-o si despre "viteza" cu care s-a lucrat ar putea sa ne spuna si actualul presedinte, cel care a "a inaugurat" aceste lucrari.
Surse din Primăria Capitalei susţin că podul nu a fost inaugurat până acum pentru că ar fi unele probleme la structura de rezistenţă.
Inspectoratul de Stat în Construcţii a început,verificarea Pasajului Basarab şi a rezultatelor testelor făcute de constructor. Întrebaţi cât de repede se vor afla rezultatele testelor făcute în perioada 30 mai - 2 iunie, reprezentanţii Primăriei Capitalei au explicat că, în momentul în care proiectantul va prezenta o analiză finală, se va formula un punct de vedere oficial.
Asadar...mai avem de asteptat.In trafic...
Cat despre inaugurare, cu siguranta ca nu vor lipsi Elena Udrea, Traian Basescu sau Emil Boc...Cu conditia ca acest pasaj sa fie gata pana la alegerile viitoare...


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu