miercuri, 16 mai 2012

Cine se "ascunde" in spatele scandalului de la Ministerul Educatiei?

Pare incredibil faptul ca, odata numit un ministru al Educatiei si incepe scandalul in presa.Intai a fost cazul Corinei Dumitrescu, apoi a fost cazul lui Ioan Mang si, de ieri incepe sa fie cazul lui Liviu Pop.Am vazut in presa de astazi articole intregi impotriva ministrului interimar de la Educatie si mi-am pus intrebarea logica, de ce aceste critici nu au aparut atunci cand acesta a fost numit Ministru delegat pentru Dialog Social.

Si, mergand cu logica mai departe nu ma pot abtine sa nu ma intreb... cine are interesul sa sustina aceasta campanie de presa impotriva a (n-1) ministrii propusi pentru educatie?

Ca o parere personala, aceasta numire interimara este in beneficial educatiei.M-am intalnit cu Liviu Pop la multe actiuni ale sindicatului FSLI si am constatat de fiecare data ca “stie ce spune”.Din punctul meu de vedere ar fi in folosul invatamantului daca interimatul sau s-ar putea prelungi si peste cele 45 de zile prevazute de catre lege.

Si, as mai vrea sa spun ceva aici…Ar fi foarte bine ca Victor Ponta sa identifice cine se afla in spatele acestei campanii de presa pentru ca, de pe urma acestui scandal, intregul guvern poate sa iasa “sifonat”.

Un lucru pe care nu il doreste nimeni, mai ales ca peste cateva luni vor urma alegerile generale…

As fi vrut sa spun mai multe aici dar este mai bine sa nu o fac…

Mai ales ca despre acest subiect am mai scris si acum doua saptamani, atunci cand scandalul a inceput, articol ce poate fi citit aici

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu: