joi, 15 iulie 2010

Premierul iesit pe centura...

Premierul Emil Boc a fost huiduit astazi în timp ce se afla într-o vizită pe un şantier la centura Capitalei de un grup de tineri disponibilizaţi de la jandarmeria şi poliţia comunitară a sectorului 1. Premierul a replicat că nu se sperie de astfel de "regii ieftine" şi a afirmat că tinerii ar fi fost trimişi de primarul sectorului 1,Andrei Chiliman.
Oamenii l-au luat la întrebări pe Emil Boc. Au reclamat costurile mari ale lucrărilor şi felul în care au fost acordate acestea. Premierul le-a replicat că orice reclamaţie trebuie făcută la DNA, şi că Guvernul nu protejează pe nimeni.
Interesanta reactia lui Boc la aceste huiduieli, atat de normale ale populatiei.El l-a acuzat pe primarul Chiliman ca ar fi in spatele acestor huiduieli.Sa fim seriosi, eu cred ca oriune ar "aparea" din gasca Boc&Co, ar avea parte de acelasi tratament.La cum au condus tara in acesti ani si la cat au furat din bugetul de stat, aceasta este reactia normala a oamenilor.
Este foarte interesant locul unde a fost huiduit Emil Boc.Pe soseaua de centura, locul "de produs" al traseistelor.Acolo unde orice sofer de TIR poate sa dispuna de femei ieftine.Eu nu stiu ce cauta Emil Boc pe soseaua de centura...Credeti ca pe Traian Basescu?

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu