vineri, 20 mai 2011

Conform lui Razvan Teodorescu, langa un presedinte navigator se afla un ministru autist...

Joi, 19 mai 2011, la sediul Partidului Ecologist Român a avut loc o conferință de presă, susținută de conducerea Partidului Ecologist Român.

Invitatul de onoare al întâlnirii săptămânale din cadrul CER, doamna prof. univ. dr. Corina Dumitrescu, rectorul Universităţii Dimitrie Cantemir şi preşedinte al Consiliului Naţional al Rectorilor din România a susţinut o prelegere pe tema „Mediul universitar din România şi implicaţiile legii educţiei naţionale”. Acad. Răzvan Theodorescu a afirmat că ”România se află astăzi în cea mai teribilă criză pe care am provocat-o noi – criza Educației, criza Învățământului superior”. ”Lângă un președinte navigator, Ministrul Învățământului mi-a lăsat impresia unui autist. Legea Învățământului este mutilantă, educația este ceea ce este mai important”, a declarat domnul Acad. Răzvan Theodorescu.
Asadar, domnul Razvan Teodorescu si-a spus parerea in legatura cu ministrul educatiei.
Conform DEX-ului, autismul este o stare patologică manifestată prin ruperea legăturilor psihice cu lumea exterioară și intensa trăire a vieții interioare.
Daca intrebam corpul profesoral despre legaturile acestuia cu actualul ministru al educatiei s-ar putea sa constatam ca Razvan Teodorescu a cam avut dreptate...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

2 comentarii:

  1. Dle Cristi,
    eu nu m-as baza prea tare pe unul ca razvan teodorescu care numai exemplu de profesor nu poate fi. Va pot povesti "unele altele" in relatiile cu studentii romani ajunsi in Italia cu burse Erasmus sau Leonardo parca din perioada in care "individul" era ambasador in Italia?

    Pana si folosirea anapoda a termenului de "autist" ar da de gandit. In general autistii au un iq peste media generala ceea ce nu este cazul vb de funeriu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt un simpatizant al lui Teodorescu Razvan, il antipatizez de cand era presedintele TVR, simpatiza fatis cu Iliescu si i se spunea Cap de Cauciuc...Cat priveste ultima Dvs propozitie, chiar aveti dreptate...

    RăspundețiȘtergere