miercuri, 25 mai 2011

Ministrul Funeriu a fost "certat" de catre comisiile de invatamant ale Parlamentului...

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, şi-a prezentat marţi raportul de activitate pe 2010, în faţa comisiilor reunite de învăţământ. N-a avut însă o misiune uşoară, pentru că a fost supus unui tir de acuzaţii de senatori şi deputaţi, fie ei de la putere sau din opoziţie.
Ministrul i-a supărat pe membrii comisiilor de învăţământ, pentru că a chiulit de la cinci şedinţe, la care ar fi trebuit să-şi prezinte raportul de activitate.

"Să fiţi mai reţinut când spuneţi că eradicaţi hoţia, copiatul, şmecheria de la evaluare. Pentru că dumneavoastră spuneţi ceva şi în spatele dumneavoastră lumea râde", i-a spus senatorul PDL, Mihail Hărdău ministrului Educaţiei.

Ministrul Educaţiei nu s-a lăsat însă intimidat.

"Poate nu stăpânesc într-adevăr arta dialogului însă cred că cea mai bună metodă prin care un ministru se poate exprima este prin texte de lege şi prin acte", i-a replicat Daniel Funeriu.

Ministrul a răspuns întrebărilor membrilor comisiilor reunite timp de trei ore. Testul la chimie a fost singurul luat cu nota 10.
"Pot să apreciez că legăturile dintre domnul ministru şi comisiile reunite sunt de tip Van der Vals, adică sunt cele mai slabe legături şi dorim ca după acest Raport să ajungem la legături ionice sau covalente", a mai spus Mihail Hărdău.

Din ce am vazut eu cei mai radicali critici au fost cei de la PDL, respectiv Mihail Hardau si Catalin Croitoru.Si acest lucru spune multe...Despre ministru dar si despre starea invatamantului romanesc...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu