marți, 3 mai 2011

Elan Schwartzenberg, noul proprietar de la Realitatea TV detine actiuni si la B1 TV...

Elan Schwartzenberg, noul proprietar al Realitatea TV, a declarat luni seara, la B1 TV ca detine actiuni si la acest post de televiziune. "Va confirm ca puteti verifica cu domnul Bobby Paunescu si cu domnul Oancea ca am actiuni aici (la B1 TV). Nu intervin niciodata nici macar in locurile unde sunt asociat, nici in bine, nici in rau, nu dau telefoane, nu agit lumea. Nu ati avut habar de aceasta informatie pana in secunda asta", a spus Schwartzenberg. Intr-o interventie telefonica, noul proprietar la Realitatea TV a dorit sa clarifice motivul pentru care nu a mai aparut luni seara la postul RTV, asa cum anuntase initial in conferinta de presa sustinuta in dupa-amiaza zilei de luni. Elan Schwartzenberg a declarat ca a raspuns afirmativ invitatiei lui Sorin Enache (director general Realitatea Media) de a participa la o emisiune luni seara, insa cu 20 de minute inainte de incepere a fost sunat de producatoarea emisiunii care i-a transmis ca prezenta sa in emisiune "nu mai este oportuna".
Asadar, folosind aceeasi metoda pe care a folosit-o si cu cotidianul Evenimentul Zilei, actuala putere a reusit sa “anihileze” si postul Realitatea TV. Atunci cand a constatat faptul ca Evenimentul Zilei devenise un cotidian de succes care critica puterea, cei de la PDL au “directionat” vanzarea acestuia catre…Bobby Păunescu, cel care este patron si la B1 TV.Dupa aceasta vanzare cotidianul nu a mai avut succesul pe care-l avea inainte de aceasta tranzactie.Doar ca cei de la putere si-au atins scopul atunci.Au reusit practic sa elimine de pe piata cel mai important ziar care critica puterea.Folosind aceeasi reteta, cei de la PDL incearca acum acelasi lucru cu postul Realitatea TV.Este stiut faptul ca in momentul actual, in lumea televiziunilor politice, exista doua posturi de succes…Antena 3 si Realitatea TV.Doar ca, dupa aceasta tranzactie este posibil sa nu mai ramana decat unul singur, respectiv Antena 3. Cu siguranta ca acest plan de “eliminare” a fost pus la punct in cel mai mic detaliu, chiar si implicarea lui Sebastian Ghita in conducerea Realitatea TV, facand parte din acest plan.Nu stiu daca va mai amintiti, dar la scurt timp dupa ce a fost numit in functie, Sebastian Ghita a scos din grila de programe emisiunea “Ora de foc” si i-a concediat pe cei care o realizau, Oana Stancu şi Adrian Ursu.Atunci "Ora de foc" era o emisiune de succes...
Atunci planul de “distrugere” al postului a reusit doar partial, acum probabil ca a reusit total.Nu stiu daca va dati seama, dar in momentul actual, cele mai multe posturi de televiziune sunt loiale puterii, de la OTV, TVR si pana la B1TV.
Singurul post ramas sa critice actuala putere este acum Antena 3.Sa vedem pentru cat timp…
Pentru ca si impotriva acestui post vor fi luate cu siguranta masuri de "anihilare".
Sa speram insa ca acest lucru nu le va reusi celor care conduc acum Romania.Pentru ca am fi iar ca inainte de 1989.Atunci cand la televiziune nu se prezentau decat realizarile celor care conduceau…
Pot spune ca acum suntem intr-un fel ca pe vremea SOTI…Postul acela care era singurul care critica conducerea de atunci a Romaniei…Atunci SOTI...Acum Antena3...Nu este mult prea putin pentru o tara democratica?


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu