duminică, 8 mai 2011

Elena Udrea si judetul Timisoara...

"Vom aloca în judeţul Timişoara 100 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor", a declarat astazi Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.
Pentru cei care nu cred ca aceasta declaratie este una reala, ii invit sa priveasca
aici

Aflandu-se in luna aprilie intr-o vizita de lucru in judetul Harghita, aceeasi Elena Udrea a afirmat iresponsabil ca nu o deranjeaza sa se vorbeasca despre turismul din ''Tinutul Secuiesc'', la fel cum se poate discuta despre cel din Tara Barsei sau Bucovina.
Pe vremea cind indeplinea functia de consilier prezidential la Cotroceni, prezenta in emisiunea 100% de la Realitatea TV, Elena Udrea a incurcat forma de guvernamint a Norvegiei, facind referiri la "presedintele" tarii mentionate. Norvegia este monarhie constitutionala. Seful statului este, din 1991, regele Harald al V-lea.
Si exemplele ar putea continua.Eventual cu Elena Basescu de mana...
Se spune ca fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita.Doar ca in cazul nostru pare deja mult prea mult.Cu ce suntem noi de vina ca tocmai ministrul turismului nu stie denumirea corecta a judetelor tarii? Probabil ca si in politica ar trebui sa existe decenta.Ar trebui sa se inteleaga faptul ca nu toata lumea se pricepe la orice.In timpul "domniei" Elenei Udrea, in turism chiar nu s-a intamplat nimic.Este foarte trist faptul ca pana si bulgarii s-au distantat in fata noastra din punct de vedere turistic.
Este foarte trist ca avem parte de asemenea conducatori.
In concluzie,Elena Udrea este dovada vie a faptului ca bancurile cu blonde se inspira uneori din fapte reale...

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu