luni, 30 mai 2011

Din "putul" gandirii...Elena Udrea "viseaza" ca PDL-ul va ramane la guvernare si dupa 2012...

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea "După 20 de ani', difuzată duminică de ProTV, că este puţin probabil ca PDL să nu intre la guvernare după 2012, pentru că formaţiunea creşte în sondaje, în timp ce USL scade.
Udrea a menţionat la emisiunea "După 20 de ani" că PDL se află într-un trend ascendent, chiar potrivit sondajelor "adversarilor". Liderul PDL a declarat că partidul a crescut de la 13% în toamna trecută, la 22-25% în prezent, pentru că electoratul s-a lămurit că măsurile dure luate au fost necesare.
Întrebată dacă crede că PDL va lua cel mai mare număr de voturi, Udrea a răspuns negativ, precizând însă că actuala coaliţie va avea un procent mai mare decât opoziţia.
Pe mine unul ma surprind declaratiile fanteziste ale celor de la PDL, cu siguranta ca intre ei si populatie este un gol si, in felul acesta nu realizeaza situatia in care se afla partidul lor.Imi amintesc ca aceasta situatie era si inainte de 1989, atunci cand Nicolae Ceausescu isi imagina ca este iubit de catre popor si ca voturile acelea de 100 % sunt reale.
Doar ca omul obisnuit chiar nu mai vrea sa auda de PDL si de cei din jurul sau.
Se spune acolo ca actuala coalitie va castiga alegerile, haideti sa fim seriosi...Ce om normal din Romania isi alege ca optiune de vot UNPR-ul ? Un partid ale carui initiale inseamna, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei... Despre al cui progres este vorba? Poate ca pentru "progresul" personal al celor din fruntea acestui partid de tradatori...
Haideti sa fim seriosi...Doamna Udrea abereaza ca de obicei...Trebuie sa o intelegem intr-un fel, ea nu este decat o "fata de la tara ajunsa la oras".Elena Udrea chiar nu poate sa realizeze mai mult decat a facut pana acum.Pentru ea si faptul ca a ajuns sa locuiasca in Bucuresti este deja suficient.Se spune ca atunci cand "migrezi" dintr-un loc in altul, doar copiii copilor tai vor fi asimilati total de catre comunitatea in care ai venit.Elena Udrea vrea sa ne dea lectii in toate domeniile.Noua celor din Bucuresti vrea sa ne "organizeze" orasul...Si asta dupa ce a reusit sa puna turismul "pe butuci"...Amintiti-va de Elena Ceausescu, cum le stia ea pe toate...Amintiti-va de "valoarea ei reala", chiar daca teoretic era academician doctor...Poate ca ar fi bine ca Elena Udrea sa mediteze la spusele lui Calin Popescu Tariceanu de aseara in legatura cu Elena Basescu...
"Avem exemplul fiicei lui care este de râsul unei întregi ţări când începe să vorbească în public pentru că nu stăpâneşte nu elementele esenţiale ale politicii, ea nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul", a declarat Tăriceanu, lansând atacuri la adresa Elenei Băsescu.
Si cum intre Elena Udrea si Elena Basescu nu este nici o "diferenta intelectuala", concluzia o trageti dumneavoastra...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu