joi, 5 mai 2011

Crin Antonescu..."Romania se afla din ce in ce mai in deriva"...

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că România se află "din ce în ce mai în derivă cu o putere din ce în ce mai iresponsabile în acţiunile sale".
"Ne pregătim foarte serios pentru ca momentul în care preluăm puterea - când va fi acest moment, eu sper că mult mai repede decât alegerile din 2012, dar cel târziu atunci - să fie într-adevăr un moment de schimbare fundamentală a modului în care este condusă, administrată şi reprezentată România. Critica actualei guvernări a devenit o treabă foarte grea, nu din cauză că ar trebui căutate motive, ci din cauză că motivele sunt supraabundente, e o inflaţie de motive. Practic, avem în fiecare zi ce trece, din toate punctele de vedere - economic, social, instituţional, de politică externă - o Românie din ce în ce mai în derivă, o putere din ce în ce mai iresponsabilă în acţiunile sale şi, în orice caz, din ce în ce mai departe de realitate", a spus Antonescu.

În acest context, consideră liderul PNL, nu motivele schimbării actualei guvernări ar trebui să constituie principalul subiect de dezbatere, ci pregătirea pentru ca Uniunea Social Liberală să fie eficientă în viitoarea guvernare.
"Avem un şantier întreg în lucru, de consolidare, de compatibilizare a forţelor politice la nivel local pe această uniune", a adăugat Antonescu.
Potrivit preşedintelui PNL, urmează sondajele, stabilirea candidaţilor comuni, evaluarea şi definitivarea unui "program de restaurare a instituţiilor româneşti, de scoatere a ţării din criză".

Ceea ce asteapta Crin Antonescu asteapta majoritatea romanilor…plecarea actualei puteri de la guvernare.Vrem ca acest vis urat sa se termine, vrem ca acest cosmar sa ia sfarsit.Ceea ce s-a intamplat dupa anul 2008 a fost de domeniul incredibilului, in multe momente am crezut ca am revenit inainte de 1989.Desi nu este situate foarte departe in timp, guvernarea Tariceanu pare ca a fost intr-o alta viata.Cei mai multi dintre romani ar vrea sa fie iar cum era intre 2004 si 2008, dar este clar faptul ca avandu-i in frunte pe cei care ne conduc acum, acest lucru este practic imposibil.Sub “umbrela” unei crize care a trecut in toate tarile din lumea aceasta, cei de la PDL isi cauta scuze pentru guvernarea “penibila” de care au dat dovada.Doar ca, la ei nu a fost doar incapabilitate ci si o “goana dupa bani”.Pentru ei si pentru partidul lor, fara sa tina insa cont de noi…

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu