joi, 12 mai 2011

Se pare ca referendumul pentru Bucuresti nu va mai avea loc...

Edilii şi aleşii locali dau semne că nu-şi mai doresc organizarea referendumului, deoarece acesta ar presupune costuri mari pentru municipalitate, iar rezultatul nu ar conta în demersul “Legii Capitalei”. Surse aproapiate negocierilor din ultimele zile de la Primăria Capitalei susţin că niciun partid nu mai vrea referendumul cerut iniţial de primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

Printr-un comunicat, PDL Bucureşti acuză opoziţia şi pe primarul general, Sorin Oprescu, că pun beţe în roate referendumului pentru Legea Capitalei. „Sub pretextul suprapunerii cu examenul de Bacalaureat, Oprescu a solicitat şi obţinut de la liderii grupurilor din CGMB acordul pentru amânarea referendumului cu o săptămână, pe 26 iunie 2011”, se arată în comunicatul PDL-ului.

Asadar este posibil ca acest referendum sa nu mai aiba loc.Cu siguranta ca cei de la PDL se tem de opinia bucurestenilor si isi dau seama ca o “infrangere” aici se poate perpetua in toata tara.

Este si un semn dat de catre cei de la PDL ca in momentul de fata constientizeaza faptul ca popularitatea lor este foarte mica.Eu unul sunt foarte sigur ca in cazul unui referendum bucurestenii ar fi votat masiv impotriva “dorintelor PDL-iste”, respectiva a desfiintarii sectoarelor.

Intrebarea care se pune este cui au folosit cheltuielile de pana acum legate de acest referendum?

Cu siguranta ca bucurestenilor in nici un caz…


Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu