marți, 22 iunie 2010

Arestarea lui Dan Diaconescu...o "petarda"...

Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu şi realizatorul de emisiuni televizate Doru Pârv au fost reţinuţi, marţi dimineaţă, în jurul orei 6:00, pentru 24 de ore. Cei doi sunt acuzaţi de şantaj şi ameninţare în legătură cu primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ.
Dan Diaconescu şi Doru Pârv au fost duşi la Direcţia cercetări Penale şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
Cei doi au fost audiaţi la sediul DNA aproape toată noaptea. Dan Diaconescu este învinuit de şantaj şi ameninţare în acelaşi dosar cu Doru Pârv, acuzat că i-ar fi cerut bani unui primar arădean ca să nu difuzeze imagini compromiţătoare la adresa lui.
La ieşirea din sediul DNA, Dan Diaconescu a declarat că este primul ziarist arestat pentru un promo şi că a fost tras pe sfoară.
"S-a dat arestarea lui Dan Diaconescu, în loc de pensii netăiate. Primul ziarist din România arestat pentru un promo. Am fost tras pe sfoară. Un şiretlic al procurorilor, m-au ţinut până acum", a spus Diaconescu.
Sa fim seriosi, se vede de la o posta ca este vorba de "teatru scurt".Asa cum a fost si in cazul Voicu dar si in cazul Casuneanu...Si atunci s-a facut mare tam-tam, dar pana la urma s-a dovedit ca, de fapt, a fost mult zgomot pentru nimic.Eu am doua teorii legate de arestarea lui Diaconescu.Probabil ca se doreste "resuscitarea" OTV-ului, un post de televiziune cazut in dizgratie dupa ce a devenit pro-Basescu.Al doilea lucru legat de aceasta arestare asa zis spectaculoasa este legat de faptul ca in zilele urmatoare Curtea Constitutionala va da verdictul cu privire la legea reducerilor veniturilor bugetarilor.Si probabil ca se doreste ca opinia publica sa fie mai atenta la aceasta arestare decat la ce se va hotara la Curtea Constitutionala.
Legat de arestare, sa fim seriosi...Daca erau arestati Gadea sau Mircea Badea, atunci aceasta arestare avea credibilitate.Dar sa-ti arestezi propria "sluga" pare ca este circ.Nu stiu daca ati observat dar Diaconescu era imbracat intr-un tricou portocaliu, de tipul celor date de catre PDL alegatorilor in timpul campaniei electorale.Mai ramanea sa aiba in mana si o galeata portocalie.Si, eventual sa apara in aceleasi catuse alaturi de Radu Moraru, alias Nasul, un alt personaj de aceeasi culoare...portocalie cu nuante de maro...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu