joi, 3 iunie 2010

Buna seara, Melania...Asta seara a fost demisa...

In aceasta seara, ministrul Funeriu a semnat ordinul de demitere al consilierei sale, Melania Vergu.Astazi dupa amiaza Melania Vergu, a declarat, că nu-şi va da demisia şi nici nu ştie despre faptul că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, ar fi decis s-o demită.
"Nu-mi voi da demisia pentru că nu am făcut nimic ilegal. Juriştii au confirmat acest lucru. Ministrul Educaţiei poate lua orice decizie doreşte, dar până la această oră nu am fost informată că în minister ar exista un act prin care aş fi eliberată din funcţie", a mai spus Melania Vergu, potrivit Mediafax.
Aceasta a spus că va da în judecată televiziunile care au relatat despre cazul său, acuzându-le de calomnie, denigrare şi prejudiciu de imagine. "Resping orice acuzaţie adusă de aceşti jurnalişti. Nu am încălcat nici o lege. Rămân în minister, nu pentru că ţin la scaun, ci pentru a dovedi tuturor că am dreptate", a afirmat Melania Vergu.
Societatea EDU TIM a ziaristei Melania Vergu a obţinut finanţare pentru un proiect în domeniul resurselor umane de formare profesională (POSDRU), în valoare de 4.000.000 de euro. Firma are ca obiect de activitate, în principal, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
Daca se astepta cineva ca doamna Vergu sa isi dea singura demisia, se astepta in zadar.Initial ministrul Funeriu a declarat ca doamna Vergu are la dispozitie 15 zile pentru a alege intre firma si functia de consilier.Nu am citit nicaieri ca daca se dovedeste ca esti corupt ai 15 zile sa alegi ce trebuie sa faci.In mod normal ministrul Funeriu trebuia sa o demita din prima secunda in care s-a declansat scandalul de presa.Doamna consilier a fost in situatia in care "dansa a centrat si tot dansa a dat cu capul", "castigand" acest proiect, evident ca "prin forte proprii".
Am vazut-o pe aceasta doamna astazi la emisiunea de la Antena 3.Sa nu credeti ca ii parea rau pentru ceva...Era "suficienta" si jignea pe toata lumea.Tipic celor ajunsi la putere...Intr-un interviu dat de dansa la Realitatea a si recunoscut ca cu acesti bani si-a renovat casa.Vedeti interviul aici
Este si mai evident faptul ca daca presa nu semnala acest caz, lucrurile mergeau linistite mai departe.Ce ar trebui sa urmeze acum? Evident ca demiterea ministrului Funeriu...
De ce? Este simplu...pentru INCOMPETENTA.Si ar mai trebui sa urmeze ceva...
Melania, vrem sa returnezi banii inapoi...Noi, cei cu salarii mai mici cu 25% solicitam in mod expres acest lucru...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu