luni, 21 iunie 2010

Motiune simpla a PNL impotriva lui Berceanu...

Grupul PNL de la Camera Deputaţilor va depune până la finalul sesiunii parlamentare o moţiune simplă înpotriva ministrului Transporturilor Radu Berceanu. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al PNL deputatul Mihai Voicu.
Moţiunea PNL va fi intitulată "Radu Berceanu-ministrul anti transporturi şi pro furt".
"Considerăm că domnul Radu Berceanu este un ministru anti autostrăzi, anti fonduri europene, anti cale ferată şi în general anti transporturi. Şi de aceea vom evidenţia toate aceste grave deficienţe din domeniul de activitate al domnului Berceanu într-o moţiune simplă", a declarat deputatul Mihai Voicu la finalul Biroului Politic Central al PNL.
Textul motiunii poate sa fie citit aici
Adevarul este urmatorul...Berceanu, alaturi de Blaga, Videanu si Udrea sunt cei mai controversati ministrii ai guvernului Boc.Un guvern total incapabil sa redreseze situatia economica din tara, un guvern care, ieri si-a prelungit cu inca 60 de zile termenul de sedere in fruntea tarii.Pentru ca desi acesta este cel mai incapabil si cel mai corupt guvern de dupa Revolutie, presedintele Basescu a hotarat ca este mai bine ca el sa ramana pe pozitie.
Cu ce costuri? Vom vedea la alegerile viitoare...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu