duminică, 20 iunie 2010

"Burta Jos"... un succes

Peste 300 de biciclisti de toate varstele au participat, sambata, la cea de-a III-a editie a manifestarilor 'Burta jos!' dedicate sportului si promovarii unui stil de viata sanatos, eveniment organizat de deputatul PNL Alina Gorghiu, informeaza Agerpres.
Participantii au avut de parcurs distanta dintre Parcul Izvor si Palatul Mogosoaia, dupa care au facut un popas de aproximativ o jumatate de ora, iar apoi s-au intors pe acelasi traseu.
Deputatul PNL Alina Gorghiu, organizatoarea manifestarii, a spus ca mesajul este unul simplu, acela de a trai sanatos si a te simti bine in aer liber. "Este un mesaj pentru un mod de viata ecologic si se adreseaza nu atat profesionistilor cat mai ales amatorilor de orice varsta, colegilor mei din Parlament care au burta si trebuie sa o dea jos", a declarat Alina Gorghiu.
Ea a spus ca aceasta actiune isi propune sa pledeze si pentru mentinerea si sporirea orelor de educatie fizica si sport in curricula obligatorie, dar si sa contribuie la o educatie civica a cetatenilor.
Cei care doresc sa vada imagini de la acest eveniment o pot face accesand aici
Succesul acestei actiuni ne arata ca bucurestenii isi doresc si altceva...Probabil ca este initiativa cea mai de succes a unui politician de pana acum.Si cum acest eveniment este deja la cea de-a treia editie, este cat se poate de clar ca, bucurestenii si nu numai ei, vor beneficia an de an de acest "cadou".
Este posibil ca pentru multi dintre participanti distanta sa fi fost foarte mare, doar ca, pana la urma toti au avut de castigat.
Sa "aduni" peste 300 de persoane pentru a participa la o actiune in Bucurestiul de astazi, chiar este o "performanta" remarcabila....
Felicitari Alina Gorghiu, asteptam editia urmatoare...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu: