luni, 14 iunie 2010

Felicitari parlamentarilor puterii care voteaza pentru motiune...

Deputatul PDL Teo Trandafir va vota mâine pentru căderea Guvernului Boc. Intrată de câteva luni în politică, fosta vedetă TV e convinsă că va fi exclusă din partid.
"Nu pot fi de acord cu o singură prevedere din legile asumate. Am o problemă cu pensiile. Sunt de acord să fie reduse salariile bugetarilor. Acolo se mai poate găsi o soluţie. Sunt de acord cu faptul că cei care au 25 - 35 de ani îşi pot găsi de muncă, îşi pot rotunji salariile lucrând la privat. Dar să ai 75 - 80 de ani şi să-ţi taie cineva pensia, e neplăcut", a declarat Teo Trandafir, citată de Mediafax.
Prezent in aceasta seara la o emisiune de la Antena 3, presedintele PNL a declarat: "Până la urmă, în ceea ce priveşte cazul domnului Oajdea şi cazul doamnei Trandafir, mie mi se pare că sunt frumoase manifestări ale voinţei şi ale personalităţii cuiva care nu e «un oştean oarecare», ci e un parlamentar. Deci sunt doi oameni care împotriva unei presiuni care până la un punct e normală în orice partid mai ales când e la putere, şi-au manifestat calitatea, voinţa şi persoanlitatea de parlamentari şi evident de persoane private care încarnează această funcţie", a susţinut Crin Antonescu.
Întrebat la ce presiuni sunt supuşi parlamentarii PDL, liderul PNL a menţionat că ar putea fi presiuni legate de "bani, putere sau dosare".
"Nu am făcut niciodată parte dintr-un partid de tipul acesta cu manifestările PSD-ului între 2000-2004 sau ale PDL-ului de astăzi. Nu ştiu ce presiuni. Probabil că sunt lucruri legate de bani, de putere, în unele cazuri de dosare care există, care se pot face omului respectiv, în apropierea lui, nu ştiu, nu pot însă înţelege de ce foarte mulţi oameni care nu sunt şantajabili, pentru că nu toţi parlamentarii unui partid că e el PDL sau altul sunt şantajabili, pentru că nu toţi oamenii unui partid chiar în Parlament depind de afaceri sau de sume de bani care se pot câştiga sau pierde acolo, de ce au aşezat cu toţi această atitudine umilă", a spus preşedintele liberalilor.
Întrebat dacă Guvernul Boc cade sau nu cade, marţi, prin votul moţiuneii de cenzură, Antonescu a replicat: "Sper din tot sufletul să cadă".
"Şi iată cum am văzut pe doamna Teo Trandafir în seara asta putem să avem surprize plăcute mâine ", a conchis Crin Antonescu.
Cele două Camere ale Parlamentului au programată, marţi dimineaţă, dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură a PSD.
Deputatul PDL Daniel Oajdea a anunţat oficial, duminică, după o dezbatere pe care a avut-o cu cetăţenii din colegiul său electoral din Iaşi, că va vota moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie. BPN al PDL a decis, luni, să propună excluderea acestuia din partid.
Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, luni, pentru "Gândul", că va vota, marţi, moţiunea de cenzură pentru că nu poate susţine reducerea pensiilor.
Deputatul Uniunii Bulgare din Banat Niculae Mircovici a declarat, luni seară, la Antena 3, că va vota pentru moţiunea de cenzură, deşi deputaţii din grupul minorităţilor nu au votat niciodată moţiuni, precizând că nu poate fi de acord sub nici o formă cu măsurile Guvernului Boc.
Iata ca sunt si parlamentari onesti la PDL. Parlamentari care sa ia atitudine fata de reducerea pensiilor si salariilor si care vor vota maine pentru motiunea de cenzura.Sa speram ca noaptea va fi un sfetnic bun iar maine de dimineata suficient de multi parlamentari de la PDL vor vota pentru motiune.Chiar avem nevoie de un alt guvern...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu