marți, 15 iunie 2010

Lista rusinii...Ei nu mai trebuie sa ajunga vreodata in Parlamentul Romaniei...

Ei sunt cei care au votat micsorarea pensiilor si a salariilor.Accesati aici si o sa-i vedeti si Dvs.
Se spune ca in viata este bine sa ierti chiar daca nu uiti, atunci cand cineva iti face un rau.Legat de cei care au votat astazi contra motiunii eu cred ca iertarea nu isi are rostul.Acesti oameni nu ne-au facut rau doar noua ci si batranilor nostri.Sunt oameni de peste 80 de ani, cu pensii mici care acum sufera pentru ca acestea le-au fost diminuate cu 15 %.Imi amintesc ca acum cativa ani, atunci cand am mers intr-o vizita la o persoana in etate, pensionara, aceasta mi-a aratat un caietel pe care isi socotea cheltuielile.Pentru ca aceastea sa nu depaseasca pensia ei mica.Ei bine, cei pe care ii vedeti pe site-ul rusinii, s-au bucurat sa-i ia acestei femei 15 % din pensia si asa mica.Elena Udrea a declarat ca ea va sarbatori daca motiunea cade.Mie unul mi-ar fi rusine sa sarbatoresc asa ceva.Sa sarbatoresc ca iau de la gura unui batran 15 la suta dintr-o pensie mica.Sa va fie rusine tuturor celor de acolo...Ati reusit sa luati de unde nu avea nimeni nesimtirea sa o faca.De la batrani si de la copii.Prin reducerea cu 15 % a indemnizatiilor pentru mame, fiecarui copil din Romania i-a fost micsorata hrana si portia de pampersi.
Sa nu uitam ca acesti parlamentari nu au luat nici un leu de la clientela lor politica, au preferat sa sacrifice bugetarii, pensionarii si copiii. Ce pretentie sa avem de la d-ul Boc, cel care, prin legea pe care a promovat-o, a redus pana si pensia parintilor sai?
Va rog sa nu uitati pe nimeni din aceasta lista a rusinii.La alegerile viitoare nici unul dintre ei nu va mai trebui sa aiba acces in Parlament.Doar asa se va face dreptate...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

3 comentarii:

  1. Pacat!Sunt multi tineri...Ce-au zis parintii lor?Dar bunicii? Nu le crapa obrazul de rusine cand se duc la bunica la tara si cer un borcan cu magiun? Cum ii saluta oamenii pe strada? Rusine!Dar,sa va ierte Dumnezeu pentru ce ati facut,ca nu v-ati dat seama,v-a fost teama ca va pierdeti apartenenta la un partid care distruge tara si ca ramaneti fara sacul cu bani pe care-l primiti de la noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din lista rusinii lipseste Emil Bostan, fost PNL, fost independent , acu UNPR-ist de Neamt. Poza lui trebuie sa apara langa celalat TRADATOR Marcuteanu Ovidiu(fost PNL, fost independent, acu UNPR). Ambii din aceeasi localitate, Borca, Neamt ... au fugit spre ciolanul mare spre ros !!!
    RUSINE LOR!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ei...Apar la tv,cat ecranul de mari si cauta sa ne lamureasca ce bine au gandit cand au taiat din banii nostri. Si noi,ca niste batuti in cap,nu le intelegem bunele intentii,nu intelegem ce mare nevoie are tarisoara asta de banuti.Cu greu ma abtin sa nu-i jignesc,niciun cuvant porcos,nu-i suficient sa-i caracterizeze.Rusine!

    RăspundețiȘtergere